Antricot de miel cu portocale

Antricot de miel cu portocale Antricotul se spala, se sterge si se taie felii, dupa care se condimenteaza si se tine la rece circa 30 de minute. Feniculul si portocala se spala, se sterg si se taie felii de circa 5 mm grosime, necuratand portocala de coaja. Se unge o tava cu ulei si se aseaza alternativ feliile de carne, de fenicul si de portocale. Dupa aceea se stropesc cu putina apa, se pun foile de dafin, iar apoi se introduce tava la cuptor, stropind totul din cand in cand cu putina apa. Se serveste fierbinte pe platou sau chiar din vasul in care a fost preparat, insotit de garnituri, dupa preferinte.


4 portii

600 g antricot de miel
1 buc de fenicul
1 portocala
2 foi de dafin
30 ml ulei
sare si piper

Pofta Buna !

Trimite un comentariu

  • Completeaza toate zonele marcate cu *.
If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.