Aperitiv cu vinete si masline

Aperitiv cu vinete si maslineVinetele se spala, se curata de coaja, se taie rondele, se aseaza intr-un vas cu ulei si se prajesc uniform pe ambele parti. ...[ toata reteta ]

Barcute din oua

Barcute din ouaOuale se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare timp de 5 minute, apoi se racesc in apa rece si se curata de coaja...[ toata reteta ]

Prosciutto melone

Prosciutto melonePepenele se spala bine cu apa rece, se sterge cu un prosop curat, se taie in doua, se scot semintele, se scurge zeama din mijloc, dupa care se taie in 16 felii subtiri...[ toata reteta ]

Conopida cu branza Roquefort

Conopida cu branza RoquefortConopida se curata, se spala sub jet de apa rece, se rupe in buchetele si se fierbe circa 20 de minute in apa clocotita cu putina sare...[ toata reteta ]

Salata de vita cu castraveti

Salata de vita cu castravetiCarnea se curata de pielite si grasime, se spala, se taie in bucati mai mici si se pune la fiert cu sare.Cartofii se spala bine, se pun la fiert in coaja, ceapa se curata si se taie...[ toata reteta ]

Cosulete cu parizer

Cosulete cu parizerParizerul se taie felii de circa 5 mm grosime si se pune la prajit in untul incins, oprind 2-3 felii crude. In timpul prajirii, marginile se stang in forma de cosulet...[ toata reteta ]

Sailor le gustoso

Sailor le gustosoSalamul se taie astfel: felii groase de 6-7 mm si, in numar egal, felii de circa 2 mm grosime. Cascavalul se taie in baghete de 5-6 mm grosime si 4-5 cm lungime...[ toata reteta ]

Omleta cu malai

Omleta cu malaiSalamul se taie si se amesteca cu miezul de paine sfaramat si se condimenteaza cu sare si piper.In alt vas se amesteca malaiul si verdeata tocata, impreuna cu cascavalul si telemeaua, ambele rase, amestecandu-se totul pana la omogenizare...[ toata reteta ]

Margarete cu branza

Margarete cu branzaFeliile de franzela se aseaza intr-o cratita si se stropesc cu lapte putin caldut, intorcandu-se pe ambele parti, pana cand il absorb...[ toata reteta ]

Ochiuri in tipsie de parizer

Ochiuri in tipsie de parizerParizerul se feliaza, apoi i se indeparteaza membrana protectoare. Feliile se aseaza una langa alta intr-o tigaie cu putin ulei si se rumenesc pe ambele parti, pana se ridica marginile, luand forma unei tipsii...[ toata reteta ]

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10