Ardei copti cu sardele

Ardei copti cu sardeleArdeii se spala si se pun la copt. Dupa coacere, se curata de pielite, se taie in doua pe lungime si se scot cotoarele si semintele. Sardelele se scot din conserva, se amesteca cu usturoiul curatat si taiat marunt...[ toata reteta ]

Cosulete cu surprize

Cosulete cu surprizeRosiile se spala, apoi se sterg bine si le scot cotoarele. Pe partea opusa cotorului se taie doua capacele in forma de felii de pepene, apoi se golesc de miez, astfel incat aspectul final sa fie ca un cosulet cu maner cu o latime de aproximativ 1 cm....[ toata reteta ]

Crochete de morcovi si telina

Crochete de morcovi si telinaTelina si morcovii se curata, se spala, se sterg bine de apa, apoi se dau pe razatoarea cu gauri mici. Intr-un vas se pun morcovul si telina, verdeata tocata marunt, cascavalul ras, apoi se condimenteaza si se amesteca, dupa care se lasa 2-3 minute....[ toata reteta ]

Gasca in aspic

Gasca in aspicIntr-un vas se pun la fiert 2 l de apa, boabele de ienibahar, foile de dafin si un praf de sare, iar cand clocoteste apa, se adauga si pieptul de gasca. Dupa circa 30 de minute, se adauga morcovul curatat, dar intreg, se mai fierbe aproximativ 15 minute, dupa care zeama se strecoara si se pune separat....[ toata reteta ]

Mozzarella alla caprese

Mozzarella alla capreseMozzarella si rosiile se feliaza. Salata se taie fisii. Se serveste pe farfurie. In mijloc se aseaza ...[ toata reteta ]

Rosii umplute cu porumb

Rosii umplute cu porumbRosiile se spala, se sterg bine cu un servet de hartie, se taie pe jumatate, dupa care se scobesc cu ajutorul unei lingurite. Intr-un vas se amesteca maioneza cu porumbul spalat si scurs...[ toata reteta ]

Aspic din legume

Aspic din legumeLegumele se spala si se curata. Morcovii se taie cubulete si se pun la fiert. Mazarea se fierbe separat. Ciupercile curatate se taie felii subtiri, iar in momentul in care morcovii si mazarea au fiert, se pun impreuna cu porumbul si ardeiul colorat, dupa care...[ toata reteta ]

Ardei cu sardele si masline

Ardei cu sardele si maslineArdeii se spala, se sterg bine de apa si se pun la copt pe plita sau pe un fund de metal.Dupa coacere, aedeii se curata de coaja, se taie longitudinal, li se scot cotoarele si semintele, se scurg bine de zeama, iar in final se pudreaza cu putina sare si piper....[ toata reteta ]

Bilute din gorgonzola

Bilute din gorgonzolaMiezul de nuca se alege de impuritati, apoi se macina fin prin masina de ras nuca si se amesteca cu piperul alb. Branza gorgonzola se pune intr-un vas, se sfarama....[ toata reteta ]

Chiftelute de cartofi cu rosii

Chiftelute de cartofi cu rosiiCartofii se spala si se pun la fiert in apa rece cu sare timp de circa 25 de minute, apoi se scurg de apa, se curata de coaja si se zdrobesc ca pentru piure. Rosiile se spala, se taie in doua si apoi li se scot semintele. Pulpa se taie cubulete si se pune la scurs....[ toata reteta ]

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10