Bilute din gorgonzola

Bilute din gorgonzolaMiezul de nuca se alege de impuritati, apoi se macina fin prin masina de ras nuca si se amesteca cu piperul alb. Branza gorgonzola se pune intr-un vas, se sfarama cu ajutorul unei furculite, se amesteca cu untul si crema de branza, apoi se adauga 3/4 din cantitatea de nuca si se amesteca pana la omogenizare. Compozitia de branza si nuca se tine 30 de minute la rece, apoi se portioneaza in bucatele de aproximativ 30 de grame si intre palme se formeaza bilute care se trec prin restul de nuca macinata pana la imbracarea lor completa.


4 portii

200g gorgonzola
50 g unt
50 g crema de branza
100 g miez de nuca
2 g piper alb

Pofta Buna !

Trimite un comentariu

  • Completeaza toate zonele marcate cu *.
If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.