Bors de iepure

Bors de iepure Carnea de iepure se transeaza, se tine 24 de ore in bait format din ceapa, morcovi, otet, apa si sare. Apoi se spala bine si se pune la fiert cu putina sare, avand grija sa se spumeze. Morcovii, telina si ardeiul se curata si se taie fideluta. Ceapa se toaca marunt, se caleste intr-o tigaie cu ulei, apoi se pun legumele si se calesc impreuna. Cand s-au inmuiat legumele, se sting cu supa in care fierbe carnea, apoi se pun in oala, sa fiarba impreuna cu iepurele. Cu 10 minute inainte de a fi ciorba gata, se adauga cimbrul verde si borsul fiert separat si se sareaza dupa gust.


4 portii

400 g carne de iepure
100 g ceapa
100 g morcovi
100 g telina
100 g ardei gras
30 ml ulei
20 ml otet
2 fire de cimbru verde
300 ml bors
sare

Pofta Buna !

Trimite un comentariu

  • Completeaza toate zonele marcate cu *.
If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.