Cacciatore

Cacciatore Pulpele de pui se curata, se spala, se sterg bine de apa si se pun la prajit intr-o tigaie cu jumatate din cantitatea de ulei, pe flacara mica, pana se rumenesc, apoi se pun intr-un vas pentru cuptor. Se arunca uleiul in care s-au prajit pulpele, apoi se pune celalalt ulei, in care se prajeste usturoiul tocat marunt si ceapa taiata mai mare, dupa care se rastoarna peste pulpe. Ciupercile taiate in bucati mai mici, rosiile feliate, vinul si putina apa se pun la fiert 10 minute pe flacara mica, dupa care se condimenteaza totul. Compozitia de rosii si ciuperci se toarna cu tot cu zeama in vasul cu pulpe, se acopera cu capac si se tine in cuptorul incins pentru circa 30 de minute.


4 portii

4 pulpe de pui
200 g ciuperci
100 g ceapa
100 g rosii
100 ml vin alb
2 catei de usturoi
70 ml ulei
2 g oregano
1 g cimbru
sare si piper

Pofta Buna !