Inghetata naturala - usor de preparat si acasa

Retete culinare din romania si din toata lumea

Gasca salbatica cu banane

Gasca salbatica cu banane Pieptul de gasca se curata, se sterge, apoi se portioneaza in fasii si se condimenteaza dupa gust, cu sare si piper. In untul topit intr-o tigaie, se prajesc bucatile de carne pe ambele parti la foc...[toata reteta]


Salata de orez japoneza

Salata de orez japoneza Orezul se spala in mai multe apa pana cand ramane limpede, se pune la fiert in apa rece cu sare, iar cand este gata se scurge bine de apa.Ardeii se curata, se spala si se taie cubulete, iar rosia se...[toata reteta]


Paste cu dovlecel

Paste cu dovlecel Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei, pentru 5 minute. Dovlecelul se curata si se taie in cubulete...[toata reteta]


Ciorba de rosii

Ciorba de rosii Speli, cureti si tai nu prea marunt legumele, apoi le pui la fiert, intr-un vas cu apa, impreuna cu ceapa intreaga. Cand s-au patruns, adaugi rosiile decojite si taiate marunt. Le mai lasi sa clocoteasca...[toata reteta]


Lapte de pasare

Lapte de pasare Migdalele se oparesc, se curata de coaja si se toaca. Batonul de vanilie se taie marunt si se pune la fiert impreuna cu laptele. Apoi se strecoara, iar bucatile de vanilie se arunca. Se separa...[toata reteta]


Supa crema de fasole frantuzeasca

Supa crema de fasole frantuzeasca Scurgeti fasolea frantuzeasca si asezati-o intr-un bol pentru amestecuri. Mixati-o pana cand devine un piure foarte fin, fara cocoloase. Puneti piureul de fasole frantuzeasca intr-o caserola si adaugati...[toata reteta]


Rulouri aperitiv cu sunca

Rulouri aperitiv cu sunca Castravetii si maslinele se taie in cubulete mici, apoi se amesteca cu maioneza si bulion; Cu aceasta compoztie se captusesc feliile de sunca, apoi se ruleaza si se prind cu scobitori; Se pun...[toata reteta]


Grog

Grog Amestecati romul, zaharul, cuisoarele, sucul de lamaie si scortisoara intr-un pahar. Adaugati apa clocotita. Decorati cu rondele de lamaie. ingrediente pt 1...[toata reteta]


Conopida cu pui

Conopida cu pui Pieptul de pui se spala, se curata de pielite, se taie fasii pe lungime si se pune la inabusit intr-un vas cu ulei si putina apa.Cand carnea este aproape fiarta, se adauga conopida spalata, scursa de apa...[toata reteta]


Somon la gratar cu legume

Somon la gratar cu legume Legumele se spala, se sterg de apa si se feliaza in felii de circa 6-7 mm grosime. Pestele se portioneaza, se sterge cu un servet curat, se da cu sare si piper si se unge cu ulei. Se pun legumele si...[toata reteta]


Paste grecesti

Paste grecesti Preincalziti cuptorul. Fierbeti pastele al dente, fara sa uitati sa puneti sare in apa in care fierb. Intre timp, amestecati rosiile si fasolea intr-o tigaie. Fierbeti la foc mediu, si apoi fierbeti la...[toata reteta]


Ciuperci umplute cu branza de vaci

Ciuperci umplute cu branza de vaci Ciupercile se spala, li se indeparteaza piciorusele, avand grija ca palarioarele sa ramana intacte, dupa care se pun la scurs. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt impreuna cu piciorusele...[toata reteta]


Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar Pieptul de pui se taie in felii de aproximativ 1cm grosime si acestea se pun intr-un castron. Se taie ceapa in felii. Vanata si dovleceii se taie in rondele. Ardeiul gras curatat de cotoare si seminte se...[toata reteta]


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi