Inghetata naturala - usor de preparat si acasa

Retete culinare din romania si din toata lumea

Chec

Chec Se bat albusurile spuma, se pun cateva picaturi de zeama de lamaie si se bate in continuare cu mixul , se pregatesc galbenusurile cu un varf de sare, miroderii si coaja de lamaie. Peste albusurile...[toata reteta]


Friptura de curcan cu mere

Friptura de curcan cu mere Preincalziti cuptorul. Aranjati feliile de mere intr-o friteuza. Presarati ceapa tocata peste feliile de mere. Aranjati bucatile de carne peste acest pat. Turnati cidrul. Asezonati-le cu sare si...[toata reteta]


Ciorba cu carnati afumati

Ciorba cu carnati afumati Carnatii se feliaza cat mai subtire si se pun in oala la calit impreuna cu uleiul, pana se topeste toata grasimea din acestia. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se toaca, nu foarte marunt, apoi...[toata reteta]


Caprioara Stroganoff

Caprioara Stroganoff Pulpa de caprioara se curata, se spala, se sterge si se transeaza in cubulete. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, apoi se pune la calit impreuna cu carnea, intr-un vas cu ulei. Cand ceapa si...[toata reteta]


Strudel cu carne

Strudel cu carne Carnea se da prin masina de tocat. Ceapa se taie marunt. Se separa albusul unui ou de galbenus. Carnea se pune intr-o cratita emailata impreuna cu ceapa si uleiul. Amestecul se caleste pe foc mic pana...[toata reteta]


Rulada de somon afumat

Rulada de somon afumat Se aseaza somonul afumat pe o suprafata plata, curata, se ung feliile de somon cu crema de branza si apoi se presara arpagic. Se stropeste cu zeama de lamaie, apoi se ruleaza carnea, in forma de trabuc....[toata reteta]


Spaghete cu sos Pesto

Spaghete cu sos Pesto Spaghetele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Maslinele si rosiile se toca marunt. Pastele se scurg si se pun intr-un bol, se adauga maslinele si...[toata reteta]


Cartofi acordeon

Cartofi acordeon Cartofii se curata, se spala si se tin circa 20 de minute in apa rece cu sare, apoi se scurg de apa si se sterg cu un servet curat. Fiecare cartof se taie pe jumatate in lungime, iar fiecare bucata in...[toata reteta]


Salata de farfalle cu carnati

Salata de farfalle cu carnati Fierbeti carnatii in apa clocotita 5 minute. Scurgeti-i .Taiati-i bucatele si asezati-i deoparte. Puneti la fiert, intr-o oala, o cantitate mare de apa sarata cu putin ulei. Adaugati pastele....[toata reteta]


Moulin Jaune

Moulin Jaune Toarna cognacul si sucul de ananas intr-un pahar lung, adauga cuburi de gheata. Poti decora paharul cu o felie de ananas. [toata reteta]


Cosulete din foietaj

Cosulete din foietaj Incalziti o cantitate suficienta de ulei intr-o tigaie mare, la foc mediu. Intre timp, asezati o foaie de aluat pe o farfurie de supa. Spargeti un ou in mijloc. Condimentati cu niste frunze de...[toata reteta]


Zargan in stil parizian

Zargan in stil parizian Intr-un castron se pun usturoiul, patrunjelul tocat marunt, concentratul de supa, ouale si piperul si se omogenizeaza. Se adauga 70 g de faina, se amesteca pana se umecteaza, apoi se dilueaza cu putina...[toata reteta]


Placinte cu cartofi si mujdei de usturoi

Placinte cu cartofi si mujdei de usturoi Facem maia din drojdie, putina apa calduta si zahar. Framantam aluatul din toate ingredientele pana e elastic si se desface de pe maini, apoi il lasam la crescut cel putin 1 ora. In acest timp...[toata reteta]


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi