Inghetata naturala - usor de preparat si acasa

Retete culinare din romania si din toata lumea

Cosmopolitan

Cosmopolitan Se amesteca vodca, triplu sec, sucul de lamaie si concentratul de afine intr-un shaker cu gheata; Se toarna apoi continutul shakerului intr-un pahar de martini; Se adauga o cireasa confiata in...[toata reteta]


Rosii umplute cu castraveti

Rosii umplute cu castraveti Rosiile se spala, li se taie capacelul, se scobesc de miez, se presara cu sare si piper in interior si se lasa sa se scurga cu taietura in jos; Castravetii se spala, se curata de coaja, se dau pe...[toata reteta]


Pui cu ciuperci si masline

Pui cu ciuperci si masline Ceapa se toaca marunt impreuna cu morcovii. Cartofii se taie felii subtiri, rosiile se oparesc, se decojesc si se taie lamele, lamaia se taie rondele, patrunjelul se taie marunt iar pasta tomata se...[toata reteta]


Tempura

Tempura Legumele se curata, se spala si se taie in feliute subtiri si lungi. Se adauga 2 oua, sare, piper si faina cat cuprinde, pentru a fi un aluat care sa nu curga. Se ia cate o lingura din compozitie si se...[toata reteta]


Budinca de orez

Budinca de orez Punem orezul la fiert cu laptele si laptele condensat. Amestecam des si fierbem la foc mic pana incepe sa se umfle orezul. Atunci adaugam stafidele, sarea si 1 varf lingurita scortisoara (sau alte arome)....[toata reteta]


Paste cu smantana si peste

Paste cu smantana si peste Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare, timp de 7-8 minute, dupa care se pun la scurs intr-o strecuratoare. In timp ce fierb pastele, intr-un alt vas se incalzeste smantana, se condimenteaza...[toata reteta]


Supa de coriandru

Supa de coriandru Inmuiati biscuitii in lapte. Curatati si razuiti morcovul. Fierbeti pestele in supa si inabusiti-l 5 minute. Scurgeti si rupeti pestele. Amestecati-l cu niste morcov razuit, ou, biscuitii scursi de...[toata reteta]


Salata de cartofi cu anchois

Salata de cartofi cu anchois Cartofii se spala, se fierb in coaja, se racesc, se curata si se taie felii subtiri. Ceapa se taie julien. Otetul se amesteca impreuna cu 2/3 din cantitatea de busuioc. Patrunjelul se toaca. Intr-un...[toata reteta]


Avocado cu creveti

Avocado cu creveti Taiati fructele de avocado in jumatate, pe lungime. Indepartati samburii. Stropiti-le cu zeama de lamaie. Scobiti miezul de avocado si taiati-l cubulete. Puneti cubuletele intr-un bol de salata....[toata reteta]


Prajitura cu ananas

Prajitura cu ananas Biscuitii se sfarama, se toarna peste ei zeama din compotul de ananas si se amesteca pana se umecteaza. Dintr-o bucata de carton se taie o banda de 70 cm lungime si 5-6 cm latime si se formeaza un cerc...[toata reteta]


Gasca salbatica cu ciuperci

Gasca salbatica cu ciuperci Pieptul de gasca se curata, se spala, se sterge, se condimenteaza si se lasa in repaus 10-15 minute, apoi se taie in bucati, se aseaza intr-o tava, se pune untul pe deasupra si se introduce tava in...[toata reteta]


Pulpe de pui dezosate la gratar

Pulpe de pui dezosate la gratar Pulpele dezosate se spala si se pun intr-un castron. Deasupra se toarna vinul, usturoiul zdrobit, boiaua, sarea si piperul. Se tin in marinata aceasta cam o ora la frigider. Se pun pe gratarul incins si...[toata reteta]


Somon la gratar cu legume

Somon la gratar cu legume Legumele se spala, se sterg de apa si se feliaza in felii de circa 6-7 mm grosime. Pestele se portioneaza, se sterge cu un servet curat, se da cu sare si piper si se unge cu ulei. Se pun legumele si...[toata reteta]


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi