Inghetata naturala - usor de preparat si acasa

Retete culinare din romania si din toata lumea

Macrou cu mere

Macrou cu mere Macroul se curata, se spala, se scurge bine de apa si se portioneaza, dupa care se sareaza si se stropeste cu zeama de lamaie. Slanina se taie in bucatele si se pune intr-o tigaie la foc mic. Dupa ce...[toata reteta]


Rasol de vitel

Rasol de vitel Carnea se spala, se sterge de apa si se portioneaza, apoi se aseaza intr-un vas cu putina apa, la fiert. Ardeiul gras se spala, se curata si se taie in fasii subtiri, dupa care se adauga la rasol,...[toata reteta]


Clatite flambate

Clatite flambate Ouale se bat cu zaharul vanilat si sarea, se adauga 50 ml ulei si faina, dupa care se omogenizeaza. Compozitia obtinuta se dilueaza cu laptele, amestecand continuu pentru a nu se forma...[toata reteta]


Pulpe de pui dezosate la gratar

Pulpe de pui dezosate la gratar Pulpele dezosate se spala si se pun intr-un castron. Deasupra se toarna vinul, usturoiul zdrobit, boiaua, sarea si piperul. Se tin in marinata aceasta cam o ora la frigider. Se pun pe gratarul incins si...[toata reteta]


Pui cu sos de rosii

Pui cu sos de rosii Se taie pieptul in 6-7 bucati, se caleste cu putina apa in uleiul de masline, iar dupa ce este aproape fiert, se adauga rosiile date prin razatoare si sarea. Spre final, in ultimele clocote, se pune...[toata reteta]


Aperitiv cu vinete si masline

Aperitiv cu vinete si masline Vinetele se spala, se curata de coaja, se taie rondele, se aseaza intr-un vas cu ulei si se prajesc uniform pe ambele parti. Ardeiul se spala si se sterge cu un servet curat, apoi i se scot cotoarele si...[toata reteta]


Creveti cu branza feta

Creveti cu branza feta Preincalziti un gratar la foc mediu spre mare si ungeti-l cu putin ulei. Folosind un cutit ascutit, taiati crevetii de-a lungul spatelui, astfel incat sa puteti dezbina cele doua parti obtinute. In...[toata reteta]


Taitei cu legume in stil chinezesc

Taitei cu legume in stil chinezesc Fierbeti taiteii dupa instructiunile de pe pachet, ii scurgeti si ii lasati deoparte. Varza se taie fideluta de mana. Ceapa si usturoiul se taie felii subtirele. Morcovul se taie fasii lungi folosind...[toata reteta]


Ciorba de sfecla

Ciorba de sfecla Sfecla si morcovii se curata, se spala, se scurg de apa, dupa care se rad prin razatoarea cu gauri mai.Zarzavatul ras se caleste in ulei pentru circa 2 minute, adaugandu-se apoi 1,5 l apa fierbinte si se...[toata reteta]


Orez cu rosii

Orez cu rosii Se indeparteaza coaja si semintele rosiilor si se taie marunt. Se tapeaza o tava obisnuita si se pun jumatate din cantitatea de rosii. Se presara deasupra sare, piper, patrunjel, usturoiul taiat marunt si...[toata reteta]


Cartofi iuti

Cartofi iuti Cartofii se spala, se curata, se sterg cu un servet curat, apoi se taie cubulete. Usturoiul se curata si se taie feliute. Ardeii iuti se spala, se sterg si se taie feliute cat mai subtiri. Intr-o...[toata reteta]


Granite Rosu

Granite Rosu Amestecati nectar coacaze rosii, nectar coacaze negre, cardamom si scortisoara. Congelati, pisati gheata rezultata. Turnati amestecul in pahare si completati cu sampanie sau suc de mere. [toata reteta]


Salata bulgareasca

Salata bulgareasca Ouale se fierb tare, se curata si se taie in sferturi. Telemeaua se taie cubulete. Patrunjelul si salata se taie de asemenea. Castravetii si rosiile se feliaza iar sunca se taie julien. Se face o...[toata reteta]


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi