Inghetata naturala - usor de preparat si acasa

Retete culinare din romania si din toata lumea

Bors de spanac

Bors de spanac Spanacul se curata frunza cu frunza, se spala in mai multe ape si se lasa la scurs in strecuratoare. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt, apoi se inabusa in ulei, dupa care se adauga morcovul...[toata reteta]


Pulpe de pui pe morcovi

Pulpe de pui pe morcovi Se curata si se spala legumele. Se curata morcovii si se taie pe lung in patru si apoi, ca si ceapa verde, in bucati de 5 cm. Se curata usturoiul si se taie pe lungime. Se spala verdeturile, se scutura...[toata reteta]


Salata Antistres

Salata Antistres Legumele se aleg sa fie frumoase, se spala bine, se scurg de apa si se sterg cu un servet curat de hartie. Rosiile se taie felii subtiri, gogosarul si ardeii se taie cubulete, iar ceapa verde,...[toata reteta]


Mini sarailie

Mini sarailie Se da nuca prin masina de tocat si apoi se amesteca bine cu o cana cu zahar si cu scortisoara.Se desfac cate doua foi de placinta si se ung cu putin ulei, se presara nuca pe toata suprafata foilor...[toata reteta]


Negroni Clasic

Negroni Clasic Amesteca toate ingredientele intr-un shaker, apoi toarna cocktail-ul intr-un pahar fara picior. Decoreaza cu o felie de portocala. ingrediente: 3 cl Campari[toata reteta]


Cartofi sip cu cascaval

Cartofi sip cu cascaval Se aleg cartofi de aceeasi marime si de forma lunguiata, se curata, se taie la capete, apoi in felii cat se poate de subtiri si egale si se tin in apa rece. Inainte de a se praji, acestea se usuca...[toata reteta]


Guvid cu orez

Guvid cu orez Guvizii se curata, se spala, se scurg de apa. Slanina si ceapa se taie julien. Orezul se alege, se spala si se pune la fiert. Intr-o cratita cu unt topit se pun slanina taiata in bucatele si cepele...[toata reteta]


Tort aperitiv

Tort aperitiv Din blat se fac 5 foi (se pot folosi si lipii de shaorma); Crema 1: se freaca branza cu margarina si ceapa tocata marunt, sare, piper dupa gust; Crema 2: pieptul de pui fiert se toaca marunt si se...[toata reteta]


Cartofi copti cu sos de bacon

Cartofi copti cu sos de bacon Se spala cartofii, se inteapa de cateva ori cu furculita, dupa care sunt pusi in cuptor timp de 10 minute, la o temperatura ridica; Sunt scosi cartofii de la gratar si lasati sa se raceasca; cand...[toata reteta]


Supa de varza

Supa de varza Zarzavatul de supa si ceapa se taie marunt si se fierb in apa o jumatate de ora. Supa se strecoara, se pune din nou pe foc si se pune varza tocata sau taiata mai rustic. Se lasa supa de varza pe foc pana...[toata reteta]


Supa de zarzavat II

Supa de zarzavat II Se curata zarzavaturile, se taie bucati, si se pastreaza proportia prin care morcovul reprezinta o treime din totalul zarzavaturilor; Se pun in apa rece si se fierb cam 90 minute intr-un vas acoperit;...[toata reteta]


Pizza del Sole

Pizza del Sole Drojdia se amesteca cu zaharul si 100 ml apa calda. Cand a dospit, se amesteca cu faina, sarea, uleiul, 300 ml de apa calda si se lasa la crescut. Mozzarella se rade. Ciupercile se curata si se feliaza....[toata reteta]


Bruschetta

Bruschetta Painea bagheta se taie in felii de circa 1 cm grosime, se stropeste cu putin ulei si se introduce in cuptorul incins circa 5 minute. Separat, intr-un vas se pun restul de ulei, usturoiul tocat marunt,...[toata reteta]


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi