Inghetata naturala - usor de preparat si acasa

Retete culinare din romania si din toata lumea

Piept de pasare cu andive

Piept de pasare cu andive Pieptul de pasare se taie in felii care se bat foarte usor si se sareaza. Andivele se curata, se spala si se taie in patru pe lungime. Feliile de piept se trec prin faina si se prajesc pe rand in unt,...[toata reteta]


Snitel de curcan milanez

Snitel de curcan milanez Se amesteca pe o farfurie intinsa faina cu sarea si piperul, se dau prin faina bucatile de curcan, cat sa fie bine acoperite, apoi se scutura surplusul; Se toarna 2 linguri de ulei intr-o tigaie mare si...[toata reteta]


Spaghetti cu sos vanatoresc

Spaghetti cu sos vanatoresc Spaghetti se fierb in apa clocotita cu putina sare, circa 8-10 minute, apoi se scurg de zeama, se stropesc cu ulei si apoi se tin la cald.Pulpa de iepure, morcovii, concentratul de supa si foile de...[toata reteta]


Rulada diplomat

Rulada diplomat Foaia de blat se aseaza pe un servet umed si se insiropeaza cu un sirop format din zahar, vanilie si putina zeama de portocala. Frisca se bate pana se intareste si se amesteca gelatina dizolvata in suc...[toata reteta]


Frigarui din piept de pui

Frigarui din piept de pui Pieptul de pui se spala, se usuca si se taie bucati subtirisi patrate de 3-4 cm. Se condimenteaza si se lasa la rece. Rosiile se spala si se taie rondele suficient de groase, astfel incat sa nu se rupa...[toata reteta]


Crochete de morcovi si telina

Crochete de morcovi si telina Telina si morcovii se curata, se spala, se sterg bine de apa, apoi se dau pe razatoarea cu gauri mici. Intr-un vas se pun morcovul si telina, verdeata tocata marunt, cascavalul ras, apoi se condimenteaza...[toata reteta]


Bloody Mary

Bloody Mary Umpleti shakerul pe jumatate cu gheata. Adaugati sucul de lamaie, vodca si sucul de rosii. adaugati o cantitate generoasa de sare si piper. Puneti cate o picatura de sos Tobasco si 2-3 picaturi de sos...[toata reteta]


Caracatita lemon

Caracatita lemon Caracatita se spala, se curata, se sterge de apa, se freaca cu putina sare, dupa care se bate carnea pentru a se fragezi. Se pune la fiert un vas cu apa pana da in clocot, iar apoi se adauga o foaie de...[toata reteta]


Salata de cartofi cu anchois

Salata de cartofi cu anchois Cartofii se spala, se fierb in coaja, se racesc, se curata si se taie felii subtiri. Ceapa se taie julien. Otetul se amesteca impreuna cu 2/3 din cantitatea de busuioc. Patrunjelul se toaca. Intr-un...[toata reteta]


Supa de carne de vita

Supa de carne de vita Se spala carnea, se curata de pielite, se pune la fiert in apa rece, la inceput fara capac pentru a indeparta spuma; Pentru limpezirea mai buna a supei se pot adauga in timp ce fierbe 2-3 linguri de apa...[toata reteta]


Ciorba de pui cu rosii

Ciorba de pui cu rosii Puiul se curata, se trece prin flacara pentru a indeparta tuleiele, se spala, se sterge si se portioneaza.Morcovii, telina, ceapa si pastarnacul se curata, se spala si se taie in cubulete, ardeiul se...[toata reteta]


Supa de legume si curry

Supa de legume si curry Se toaca ceapa, usturoiul si ardeiul. Morcovul se taie rondele. Cartofii si dovlecelul se taie cuburi. Conopida se desface buchetele.In uleiul incins se pune ceapa, ardeiul si morcovii la calit. Cand...[toata reteta]


Fasole verde cu migdale

Fasole verde cu migdale Incingeti uleiul intr-o tigaie. Rumeniti ceapa. Adaugati fasolea verde si asezonati-o cu sare si piper. Intre timp, prajiti bine migdalele intr-o tigaie mica. Adaugati smantana. Asezati fasolea verde pe...[toata reteta]


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi