Inghetata naturala - usor de preparat si acasa

Retete culinare din romania si din toata lumea

Spanac cu rosii

Spanac cu rosii Se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei pana se inmoaie.Se adauga spanacul intreg spalat si se amesteca pana scade, cam 1-2 minute.Se adauga rosiile cu tot cu suc, 100 ml apa, usturoiul strivit...[toata reteta]


Porc cu usturoi

Porc cu usturoi Pulpa de porc, de preferinta fara os, se freaca bine cu lamaie, se sareaza, se taie in cubulete mici si se pune la fiert in putina apa timp de circa 20 de minute. Usturoiul se curata de coaja si se...[toata reteta]


Bruschete cu oua si pestisori

Bruschete cu oua si pestisori Se decupeaza cerculete din feliile de paine, apoi se prajesc in unt; Se ung cu putin unt; Se taie oul si castravetele in rondele, pestisorii se taie in jumatate, pe lungime si se fac rulouri; Se asaza...[toata reteta]


Triunghi bicolor

Triunghi bicolor Untul se lasa la temperatura camerei pana se inmoaie, apoi se adauga crema de ciocolata, cacao si romul, amestecandu-se pana se omogenizeaza. Din zahar si putina apa se face un sirop cu care se...[toata reteta]


Minitarte cu pere

Minitarte cu pere Ceapa verde se spala, se curata, se taie rondele si se prajeste intr-o tigaie cu ulei pana se ingalbeneste. Perele se spala si se sterg de apa, apoi se taie bucatele, se adauga peste ceapa si se...[toata reteta]


Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci Ceapa si telina se taie marunt. Ciupercile se taie in patru. Intr-o oala se calesc ceapa si telina, se adauga putina apa, se pun ciupercile si se mai lasa putin. Se mai adauga apoi 600 ml de apa si se...[toata reteta]


Daiquiri

Daiquiri Amestecati romul alb, siropul de trestie si lamaia intr-un shaker. Scuturati-l si turnati bautura intr-un pahar umplut pe jumatate cu gheata. ingrediente pt 1...[toata reteta]


Fasole verde cu migdale

Fasole verde cu migdale Incingeti uleiul intr-o tigaie. Rumeniti ceapa. Adaugati fasolea verde si asezonati-o cu sare si piper. Intre timp, prajiti bine migdalele intr-o tigaie mica. Adaugati smantana. Asezati fasolea verde pe...[toata reteta]


Spanac cu orez

Spanac cu orez Se pune uleiul la incins si cu putina apa si se caleste putin prazul. Adaugam spanacul si la putin timp orezul si apa. Amestecam si avem grija sa nu se lipeasca. Daca mai e nevoie, mai punem putina apa....[toata reteta]


Paste cu smantana si peste

Paste cu smantana si peste Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare, timp de 7-8 minute, dupa care se pun la scurs intr-o strecuratoare. In timp ce fierb pastele, intr-un alt vas se incalzeste smantana, se condimenteaza...[toata reteta]


Ceafa de porc la gratar

Ceafa de porc la gratar Speli carnea, o usuci folosind un servet si o tai in felii groase de 1,5-2 cm. Bati feliile cu un ciocanel pentru snitele. Le ungi cu putin ulei, folosind o pensula. Le frigi pe gratarul incins si, pe...[toata reteta]


Vinete coapte cu sos picant

Vinete coapte cu sos picant Vinetele sunt curatate, taiate pe lungime, in felii de 4-5 cm; Feliile de vinete sunt puse pe gratar, timp de 5 minute, se intorc din cand in cand pana cand devin fragede si de culoarea maronie. Intr-un...[toata reteta]


Iepure cu ciuperci

Iepure cu ciuperci Carnea de iepure se tine la bait, format din ceapa, telina, foi de dafin si vin, timp de cateva ore, ca sa se fezandeze. Apoi se spala, se sterge cu un servet curat si se portioneaza. Intr-o tigaie se...[toata reteta]


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi