Inghetata naturala - usor de preparat si acasa

Retete culinare din romania si din toata lumea

Rigatoni ciuperci

Rigatoni ciuperci Rigatoni se fierb in apa clocotita cu sare 8-10 minute, apoi se scurg de zeama si se tin separat, la cald. Ciupercile se curata, se spala, se scurg bine de apa si se pun la calit cu untul, intr-o...[toata reteta]


Macrou copt in vin alb

Macrou copt in vin alb Preincalziti cuptorul. Spalati macroul si uscati-l intr-un prosop de hartie. Adaugati sare si piper. Asezati-l intr-un vas pentru gratin. Turnati vinul alb. Adaugati salotele. Asezati rondele de...[toata reteta]


Budinca de orez

Budinca de orez Punem orezul la fiert cu laptele si laptele condensat. Amestecam des si fierbem la foc mic pana incepe sa se umfle orezul. Atunci adaugam stafidele, sarea si 1 varf lingurita scortisoara (sau alte arome)....[toata reteta]


Pui cu sparanghel

Pui cu sparanghel Puiul se parleste, se spala, se sterge cu un servet curat, se portioneaza, se condimenteaza si se introduce intr-o tava, la cuptor, pentru 15 minute. Se scoate tava din cuptor, se adauga ceapa si...[toata reteta]


Salata de orez japoneza

Salata de orez japoneza Orezul se spala in mai multe apa pana cand ramane limpede, se pune la fiert in apa rece cu sare, iar cand este gata se scurge bine de apa.Ardeii se curata, se spala si se taie cubulete, iar rosia se...[toata reteta]


Fructe uscate in foetaj

Fructe uscate in foetaj Fructele confiate se pun pentru circa 2 ore la inmuiat in ceai amestecat cu rom. Apoi se scurg si se taie in bucati mai mici. Foile de placinta se intind pe masa in perechi, se stropesc cu ulei, iar pe...[toata reteta]


Ciorba ardeleneasca cu carne de manzat

Ciorba ardeleneasca cu carne de manzat Carnea se portioneaza. Legumele se taie cubulete iar orezul se alege si se fierbe. Tarhonul se opareste si se taie marunt. Carnea se fierbe in 5 l de apa cu sare si se spumeaza. Cand este pe jumatate...[toata reteta]


Miel la tava

Miel la tava Se piseaza usturoiul vechi si se impletesc coronitele de usturoi verde; Mielul nu se spala, se sterge doar cu o tesatura uscata pe din afara, pe dinauntru se curata cu un servet udat in apa cu otet;...[toata reteta]


Cartofi iuti

Cartofi iuti Cartofii se spala, se curata, se sterg cu un servet curat, apoi se taie cubulete. Usturoiul se curata si se taie feliute. Ardeii iuti se spala, se sterg si se taie feliute cat mai subtiri. Intr-o...[toata reteta]


Caprioara cu sos de tei

Caprioara cu sos de tei Florile de tei, betele de scortisoara, zeama de lamaie si putina apa se pun la fiert intr-o tigaie la foc mic, apoi se adauga untul si jumatate din busuioc. Antricotul se curata de pielite, se...[toata reteta]


Cosulete cu parizer

Cosulete cu parizer Parizerul se taie felii de circa 5 mm grosime si se pune la prajit in untul incins, oprind 2-3 felii crude. In timpul prajirii, marginile se stang in forma de cosulet.In untul ramas se pune la calit...[toata reteta]


Cocktail Cafe Royale

Cocktail Cafe Royale Se toarna cognacul in pahar (cesca incolora) si se adauga espresso. Se acopera cu o farfurie in care se pune triple secretary si pe ea o lingurita cu un cub de zahar careia i se da foc adunci cand...[toata reteta]


Paste grecesti

Paste grecesti Preincalziti cuptorul. Fierbeti pastele al dente, fara sa uitati sa puneti sare in apa in care fierb. Intre timp, amestecati rosiile si fasolea intr-o tigaie. Fierbeti la foc mediu, si apoi fierbeti la...[toata reteta]


TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi