Caprioara cu nuca

Caprioara cu nuca Pulpa de caprioara se curata de pielite, se spala, se sterge cu un servet curat si se taie in felii subtiri care se bat cu ciocanul de snitele. Pe fiecare felie de carne se aseaza cascaval feliat subtire si legume mexicane, apoi se condimenteaza si se ruleaza cu o sarma. Nuca se macina marunt. Ouale se bat intr-un castron si se condimenteaza, apoi fiecare rulou se trece prin ou, dupa care se imbraca in nuca. Uleiul se pune la incins, apoi se pun pe rand rulourile la prajit, intorcandu-le pentru a se rumeni pe toate partile, iar cand sunt gata, se scot din tigaia in care s-au prajit. Se serveste pe platou sau farfurie, pe felii de cascaval si cu legume mexicane alaturi.


4 portii

600 g pulpa de caprioara
200 g legume mexicane
100 g cascaval
50 g nuca
2 oua
50 ml ulei
sare si piper

Pofta Buna !