Caprioara cu prune si menta

Caprioara cu prune si menta Se fasoneaza muschiul de caprioara, se spala si se sterge cu un servet uscat, dupa care, cu un cutit lung si subtire, se formeaza doua gauri pe toata lungimea muschiului. Se scot samburii din prunele uscate, taindu-se in doua pe lungime, apoi se introduc in gaurile din muschi, indesandu-le bine si umpland toata lungimea muschiului. Pe masa se aseaza o folie de aluminiu, se stropeste cu ulei, se presara condimentele, deasupra se aseaza menta, iar apoi muschiul de caprioara care se inveleste in menta si se ruleaza in folia de staniol. Muschiul invelit se pune intr-o tava cu 200 ml apa si se introduce in cuptorul incins pentru circa 40 de minute.


4 portii

800 g muschi de caprioara
200 g prune uscate
1 leg de menta
30 ml ulei
2 g boia dulce
sare si piper

Pofta Buna !