Caprioara cu sos de tei

Caprioara cu sos de tei Florile de tei, betele de scortisoara, zeama de lamaie si putina apa se pun la fiert intr-o tigaie la foc mic, apoi se adauga untul si jumatate din busuioc. Antricotul se curata de pielite, se dezoseaza, se taie ca pentru friptura, se condimenteaza cu sare, piper si restul de busuioc si se stropeste cu ulei. Antricotul se frige pe ambele parti pe un gratar incins, deasupra stropind din cand in cand cu sosul worcestershire. Dupa ce antricotul este gata, se aseaza peste sosul din tigaie si se mai fierbe acoperit la foc mic timp de 5-7 minute. Sosul din tigaie se strecoara, faina se rumeneste putin intr-o tigaie si se stinge cu sosul strecurat, apoi se toarna peste friptura, inainte de servire.


4 portii

600 g antricot de caprioara
50 g flori de tei
1 crenguta de busuioc
2 bete de scortisoara
30 g unt
30 ml ulei de masline
20 ml sos worcestershire
1 lamaie
50 g faina
sare si piper

Pofta Buna !