Pulpe de pui la gratar

Pulpe de pui la gratarPreincalziti cuptorul.Asezonati pulpele de pui cu sare, piper si curry....
[toata reteta]

Aripioare de pui

Aripioare de puiPreparati marinata. Amestecati sosul de soia, mierea si ghimbirul intr-un bol. Adaugati sare si piper. Marinati aripioarele de pui 2 ore. Intoarceti-le doua sau trei ori. Preincalziti cuptorul.Luati aripioarele de pui din marinata si scurgeti-le. Puneti-le intr-o fripteuza. Turnati 2 linguri de ulei peste ele.[toata reteta]

Mancare de pui

Mancare de puiIntr-o cratita, puneti cubul zdrobit de concentrat in 6 cani de apa si lasati pe foc pana fierbe. Puneti bucatile de pui in lichidul clocotit si fierbeti-l 15 minute. Intre timp, incalziti 20 g de unt intr-o cratita si rumeniti cepele. Adaugati ciupercile. Scurgeti carnea si puneti deoparte supa in care ati gatit-o. Asezati puiul in cratita.[toata reteta]

Carpaccio

CarpaccioTaiati bucatile de rata in felii subtiri. Puneti-le deoparte. Spalati si curatati buretii. Taiati-i fin. Aranjati feliile din piept de rata pe o farfurie. Decorati-le cu ciuperci, rondele de lamaie ...[toata reteta]

Pulpe de pui cu lamaie verde

Pulpe de pui cu lamaie verdePorniti grillul cuptorului. Amestecati otetul, uleiul, piperul si usturoiul zdrobit intr-o farfurie de supa. Marinati pulpele de pui 10 minute. Taiati lamaile verzi in jumatate. Scoateti pulpele de pui din marinata....[toata reteta]

Friptura de curcan cu macris

Friptura de curcan cu macrisIncingeti uleiul intr-o tigaie. Rumeniti bucatile de carne aproximativ 5 minute pe fiecare parte, in functie de grosimea lor. Asezonati-le cu sare si piper. Luati carnea din tigaie si pastrati-o calda.[toata reteta]

Friptura de curcan cu mere

Friptura de curcan cu merePreincalziti cuptorul. Aranjati feliile de mere intr-o friteuza. Presarati ceapa tocata peste feliile de mere. Aranjati bucatile de carne peste acest pat....[toata reteta]

Friptura de pui

Friptura de puiIntr-o tigaie, incalziti uleiul. Rumenti bucatile de piept de pui 2-3 minute pe fiecare parte. Pastrati-le calde. Topiti untul, adaugati porumbul....[toata reteta]

Piept de rata

Piept de rataIntr-o tigaie, puneti ciresele, o ceasca de apa, coaja de lamaie si scortisoara. Fierbeti-le. Amestecati constant 2 minute. Intre timp, incalziti uleiul intr-o cratita. Adaugati bucatile de...[toata reteta]

Pui cu arpagic

Pui cu arpagicPieptul de pui se curata, se spala, se sterge cu un servet uscat, se taie in fasii pe lungime, apoi se condimenteaza.Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt, se caleste putin in ulei, iar cand devine sticloasa...[ toata reteta ]

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

>