Pulpe de pui pe morcovi

Pulpe de pui pe morcovi Se curata si se spala legumele. Se curata morcovii si se taie pe lung in patru si apoi, ca si ceapa verde, in bucati de 5 cm. Se curata usturoiul si se taie pe lungime....[toata reteta]

Bibilica in sos de vin si curmale

Bibilica in sos de vin si curmale Pieptul de bibilica se spala si se sterge cu un servet curat, apoi se taie felii subtiri pe lungime. Ceapa se toaca marunt, iar morcovii si telina se taie bastonase subtiri....[toata reteta]

Muschi cu prune uscate

Muschi cu prune uscate Pieptul de pui se spala, se curata de pielite si se taie in doua sau cat pentru o portie, se sareaza si se lasa 3 minute sa traga sarea. Usturoiul se curata si se toaca marunt, se pune la prajit...[toata reteta]

Ficatei cu fructe

Ficatei cu fructe Ficateii se spala in mai multe ape, se scurg bine si se sterg de apa cu un servet de hartie. Uleiul se pune la incins intr-o tigaie, apoi se adauga ficateii si se prajesc usor...[toata reteta]

Pui cu prune si soia

Pui cu prune si soia Pieptul de pui se spala, se curata de pielite, se sterge cu un servet uscat si se transeaza in bucati mai mari, o bucata pentru fiecare portie. Intr-o tigaie se pun la incins uleiul si sosul de soia, se aseaza fileurile...[toata reteta]

Sote de pipote

Sote de pipote Pipotele se curata de membrana, se spala, se taie bucatele, apoi se inabusa in putin ulei. In timpul inabusirii se mai adauga putina apa si se fierb pipotele pe jumatate. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa...[toata reteta]

Pui cu bere caramel

Pui cu bere caramel Pieptul de pui se spala, se curata de pielite, se taie in bucati mai mici, se condimenteaza si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei, fara sa se rumeneasca. Ceapa verde taiata in rondele si ardeiul galben taiat julien se pun peste carne,...[toata reteta]

Rulouri cu ficat

Rulouri cu ficat Ficatul de pui se spala, se zvanta pe servetele de hartie si se taie in doua fiecare pereche. Baconul se feliaza subtire. Cate o bucatica de ficat se inveleste intr-o felie de bacon si se pun toate...[toata reteta]

Pulpe umplute

Pulpe umplute Pulpele se curata, se spala, se sterg si se desprinde pielea de pe carne pana aproape de partea de jos a pulpei, ca un buzunar. Usturoiul se zdrobeste, se amesteca cu putina sare, patrunjelul tocat si putin ulei,...[toata reteta]

Orez grecesc

Orez grecesc Carnea se curata, se spala, se taie in bucati potrivite si se pune la prajit in ulei incins, dupa care se scoate pe o farfurie. Ciupercile se taie julien si se stropesc cu zeama de lamaie....[toata reteta]

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6