Ficatei de pui pe pat de legume

Ficatei de pui pe pat de legumeMorcovii se curata, se spala si se taie rondele, apoi se pun la fiert in putina apa cu sare. Se adauga cartofii taiati cubulete. Cand morcovii si cartofii sunt aproape fierti, se adauga...[ toata reteta ]

Piept de pui in foi de vita

Piept de pui in foi de vitaPieptul spalat se curata de pielite, se sterge bine de apa si se taie in bucati mari, una pe portie, apoi se condimenteaza.Fiecare bucata de pui se imbraca in felii de bacon, se aseaza pe frunze de vita si se ...[ toata reteta ]

Conopida cu pui

Conopida cu puiPieptul de pui se spala, se curata de pielite, se taie fasii pe lungime si se pune la inabusit intr-un vas cu ulei si putina apa...[ toata reteta ]

Pui cu dovlecei

Pui cu dovleceiPieptul de pui se spala, se curata de pielite, se taie ca pentru friptura, se condimenteaza dupa gust si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei.Dovleceii se spala, se sterg si se...[ toata reteta ]

Pui cu masline

Pui cu maslinePieptul se spala, se curata de pielite si se taie in bucati mari, una pe portie, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Slanina se taie in bucatele si se pune la prajit cu cartofii taiati in bucati mai mari, intr-o tigaie bine incinsa, fara ulei...[ toata reteta ]

Goujon cu sfecla

Goujon cu sfeclaSfecla se spala, se curata, se taie felii, se aseaza intr-o tava, se pudreaza cu putina sare, deasupra ei se pun bucatele de unt is apoi se introduce la cuptor. ...[ toata reteta ]

Pui cu spanac si branza topita

Pui cu spanac si branza topitaSpanacul se curata de codite, se spala in cat mai multe ape si se pune la fiert in apa clocotita, cu putina sare si cu usturoiul curatat si tocat marunt. Dupa ce a clocotit 5 minute, spanacul se scurge si se pune la racit...[ toata reteta ]

Snitel de curcan cu salvie

Snitel de curcan cu salvieCarnea se spala, se taie ca pentru snitele, se bate cu ciocanul pentru a se intinde si se condimenteaza cu sare, piper si curry....[ toata reteta ]

Specialitate de pui cu legume

Specialitate de pui cu legumeCeapa si morcovii se curata, se taie rondele si se inabusa intr-o tigaie cu putin ulei incins.Se taie cartofii cubulete, ciupercile se spala si se scurg bine de apa, dupa care se feliaza, iar carnea de pui se taie fasii lungi...[ toata reteta ]

Bibilica in sos de vin

Bibilica in sos de vinPieptii de bibilica se spala, se curata de pielite si se taie in fasii lungi, apoi se condimenteaza si se lasa 2-3 minute sa traga aroma condimentelor....[ toata reteta ]

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6