Cotlet in sos picant

Cotlet in sos picant Cotletele de porc se spala, se usuca cu un servet curat, se pun la inabusit intr-o tigaie cu ulei si putina apa pana se inmoaie, dupa care se scot separat. Ceapa curatata se toaca marunt, se inabusa in uleiul ramas in tigaie,...[toata reteta]

Mixt grill

Mixt grill Rinichii se curata de pielita, se taie in doua, se scot vinele albe, se spala si se lasa 10-15 minute in apa rece cu putin otet. Fleica si inima se portioneaza in felii subtiri, iar ficatul se taie in felii putin mai mari,...[toata reteta]

Ragout Bologna

Ragout Bologna Telina, morcovii si ceapa verde se curata, se spala, se taie in bucati mici, apoi se feliaza subtire. Pulpa de porc se curata, se spala, se scurge bine de apa, se taie in cubulete mici, apoi se pune la prajit...[toata reteta]

Fileuri cu ceapa

Fileuri cu ceapa Carnea se curata de pielite si se taie in fileuri de circa 1 cm grosime, care se bat cu ciocanul de carne, ca sa se rupa fibrele din loc in loc si sa nu se stranga la prajit. Intr-o cratita se pune uleiul care se lasa la incins, dupa care se aseaza fileurile...[toata reteta]

Porkolt

Porkolt Carnea de porc, de preferinta fleica, se spala, se sterge cu un servet curat si se taie in cubulete mici, pe cat se poate de aceeasi marime. Ceapa se curata, se spala si se taie julien, apoi se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei incins,...[toata reteta]

File Santana

File Santana Fileul de porc se curata de pielite, se spala bine, se sterge cu un servet curat si se taie in felii de circa 1 cm grosime. Feliile se bat usor cu un ciocan de snitele si se condimenteaza, iar apoi se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei....[toata reteta]

Porc cu usturoi

Porc cu usturoi Pulpa de porc, de preferinta fara os, se freaca bine cu lamaie, se sareaza, se taie in cubulete mici si se pune la fiert in putina apa timp de circa 20 de minute. Usturoiul se curata de coaja si se toaca marunt,...[toata reteta]

Gordon bleu de porc

Gordon bleu de porc Fileul se taie ca pentru snitele si se bate. Cascavalul si sunca se taie bastonase subtiri. Ouale se bat cu sare si jumatate din cantitatea de piper....[toata reteta]

Porc Charcutiere

Porc Charcutiere Cotletul de porc se taie in patru bucati si se pune la prajit intr-o tigaie cu untul topit, pana capata o culoare aramie. Cand cotletele sunt rumenite, se scot in alt vas si se tin la cald, iar in untul din tigaie se pun ceapa...[toata reteta]

Mazare minune

Mazare minune Pulpa de porc se spala, se sterge, se curata de pielite si se taie cubulete, apoi se condimenteaza si se stropeste cu zeama de lamaie. Intr-o tigaie cu ulei se pune carnea la calit pana se albeste pe toate partile, apoi se adauga usturoiul...[toata reteta]

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11