Filetto alla gorgonzola

Filetto alla gorgonzola Muschiul se portioneaza. Gorgonzola se taie cubulete. Muschiul portionat se condimenteaza cu cimbru si sare si se frige pe ambele parti, pe gratarul incins.Intr-o tigaie se topeste untul,...[toata reteta]

Vitel la gratar cu nectarine

Vitel la gratar cu nectarine Carnea se portioneaza in 4 bucati, ca pentru friptura, apoi se freaca cu zeama de lamaie si ghimbir. Intr-un vas se pun ceapa tocata, ghimbirul maruntit, otelul, zeama de lamaie si ardeiul iute...[toata reteta]

Tocanita cu trei ardei

Tocanita cu trei ardei Carnea de vita se spala, se curata de pielite, apoi se taie in cubulete mici si se pune la calit intr-o tigaie, dupa care se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt. Dupa ce carnea si ceapa s-au inmuiat, se condimenteaza cu sare, piper si boia,...[toata reteta]

Rasol de vitel

Rasol de vitel Carnea se spala, se sterge de apa si se portioneaza, apoi se aseaza intr-un vas cu putina apa, la fiert. Ardeiul gras se spala, se curata si se taie in fasii subtiri, dupa care se adauga la rasol, impreuna cu piperul rosu...[toata reteta]

Kitoza

Kitoza Antricotul de vitel se curata, se spala, se sterge, apoi se taie felii subtiri, se condimenteaza si se presara ardeiul iute sfaramat. Condimentele si ardeiul se preseaza bine pe carne, apoi aceasta se pune pe un betisor la uscat,...[toata reteta]

Chili con carne

Chili con carne Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Carnea se curata de pielite si se toaca. Dupa ce se aureste ceapa, se adauga peste aceasta usturoiul pisat, carnea tocata, ardeiul iute taiat marunt,...[toata reteta]

Cotlete italiene

Cotlete italiene Cotletele de vitel se curata de pielite, se spala, se sterg de apa si se transeaza in 4 bucati, apoi se condimenteaza si se tin la rece. Intr-un castron se amesteca bine ouale si cascavalul ras pe razatoarea mica, apoi se condimenteaza...[toata reteta]

Tocanita de vitel

Tocanita de vitel Carnea se spala, se tamponeaza cu un servet curat, dupa care se taie in fasii lungi si subtiri. Se taie cepele pestisori si se auresc intr-o cratita cu putin ulei, apoi se adauga carnea, sarea si piperul. Costita afumata se taie julien...[toata reteta]

Escalop de vitel

Escalop de vitel Carnea curatata de pielite, taiata in felii de 1 cm grosime, se bate putin cu muchia ciocanului de carne, pentru ca fibrele musculare sa se rupa. Snitelele, piperate putin, se trec bine prin faina si se prajesc, pastrandu-se calde...[toata reteta]

Biftec cu oua

Biftec cu oua Se curata muschiul de pielite si grasimea in plus, se taie in felii rotunde, iar ouale se prajesc in putin ulei. Muschiul se bate si se leaga cu sfoara, ca sa pastreze forma rotunda. Se presara cu piper....[toata reteta]

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11