Carne de vita Stroganoff

Supa crema de avocadoIntr-o tigaie mare, incingeti uleiul si untul la foc mare. Rumeniti carnea. Adaugati sare, piper si boia. Puneti-le deoparte.In aceeasi tigaie, rumeniti cepele si rosiile. Amestecati smantana cu laptele.[toata reteta]

Cotlete de vitel

Cotlete de vitelPorniti grillul cuptorului.Topiti untul 2 minute. Lasati-le deoparte.Aplatizati bine cotletele de vitel, presarati sare si piper peste ele. Treceti cotletele prin faina, apoi prin...[toata reteta]

Medalioane de vitel

Medalioane de vitelIncingeti untul si uleiul intr-o tigaie mare.Rumeniti medalioanele de vitel 3 minute pe o parte. Asezonati-le, apoi intoarceti-le, acoperiti-le si mai prajiti-le 6-7 minute...[toata reteta]

Costite de porc

Costite de porcPreincalziti cuptorul. Turnati uleiul intr-un bol. Adaugati sare, piper, frunzele de cimbru si amestecati-le bine pe toate. Taiati carnea in...[toata reteta]

Vitel milanez

Vitel milanezPregatiti o farfurie cu faina. Amestecati ouale, patrunjelul si usturoiul intr-o alta farfurie. Asezonati-le cu sare si piper. Bateti-le cu o furculita pentru...
[toata reteta]

Medalioane de porc in sos de cocos

Medalioane de porc in sos de cocosFileul de porc se curata de pielite, se spala si se sterge, apoi se taie felii de circa 1 cm grosime, iar baconul se feliaza subtire. Intr-o tava unsa cu ulei, se pun bucatile de carne invelite in bacon...[toata reteta]

Cotlet cu avocado

Cotlet cu avocadoCotletul se transeaza in bucati, fiecare avand cate o bucata de coasta, apoi se condimenteaza. Intr-o tigaie se incinge uleiul, se pun cotletele de porc, se rumenesc pe ambele parti, apoi se scot separat si se tin la cald...[toata reteta]

Sos de carne cu galuste

Sos de carne cu galusteCarnea se curata de pielite, se spala, se sterge si se taie in bucatele, dupa care se caleste intr-o tigaie cu ulei, adaugand ceapa verde taiata marunt. Dupa ce carnea s-a inmuiat, se adauga pasta de tomate, se calesc impreuna 2-3 minute...[toata reteta]

Purcelus cu banane

Purcelus cu bananeRosiile se spala si se taie cubulete, ceapa se curata, se spala si se taie rondele impreuna cu ardeiul iute, dupa care se pun intr-o tigaie cu putin ulei, la calit. Pulpa de porc se spala, se curata de pielite, se taie cubulete...[toata reteta]

Muschiulet de porc cu ciuperci

Muschiulet de porc cu ciuperciMuschiuletul se curata de pielite si se prajeste pe toate partile intr-o tigaie cu ulei, condimentandu-l dupa gust in timpul frigerii. Ciupercile spalate se scurg si la 2/3 din cantitate li se taie coditele la nivelul palariilor...[toata reteta]

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11