Piept umplut

Piept umplut Pieptul de porc, de preferinta fara os, se taie in fasii de 1-1,5 cm grosime si se cresteaza mijlocul pe lungime, fara a taia capetele. Ceapa se curata si se toaca marunt, iar apoi se amesteca cu carnea tocata...[toata reteta]

Cotlet cu creveti

Cotlet cu creveti Cotletul de porc, cu os mai mic, de preferinta, se transeaza in 4 bucati, se bate usor cu ciocanul de snitele si se pune la prajit in tigaia cu ulei in care s-a calit usturoiul tocat marunt. Cotletele se rumenesc bine pe ambele parti,...[toata reteta]

Muschiulet impanat

Muschiulet impanat Muschiuletul de porc se fasoneaza si se curata de pielite, legumele se curata si se spala, apoi se scurg de apa si se taie bastonase. Baconul se taie in felii subtiri si late, pentru ca se va folosi la impachetarea muschiului....[toata reteta]

Ficat de porc meuniere

Ficat de porc meuniere Ficatul de porc se spala si se portioneaza. O lamaie se feliaza si se taie apoi cubulete. Cealalta se spala si se taie rondele subtiri. Verdeata se toaca marunt....[toata reteta]

Cuscus cu carnati

Cuscus cu carnati Cartofii se curata si se taie cubulete, carnatii afumati se taie in feliute si ceapa verde in rondele, apoi se pun toate la calit in tigaia cu ulei, se adauga boia si se amesteca bine....[toata reteta]

Sarmalute in coca

Sarmalute in coca Din faina se face o coca simpla cu apa si sare, se amesteca pana cand se dezlipeste de pe mana, se intinde int-o foaie de 2-3 mm grosime si se taie in patrate cu latura de 10 cm. Ceapa se curata si se toaca marunt, iar slanina si sunca se taie in cubulete,...[toata reteta]

Perisoare cu smantana si boia

Perisoare cu smantana si boia Intr-un vas se amesteca ouale si carnea, ceapa si jumatate din patrunjel tocate marunt, apoi se condimenteaza dupa gust. Din compozitie se modeleaza perisoare de marimea unei nuci, se tavalesc prin faina si se prajesc...[toata reteta]

Tocanita cu alune

Tocanita cu alune Pulpa de porc se curata de pielite, se spala, se sterge si se taie cubulete. Ceapa rosie se curata si se taie julien, dupa care totul se caleste intr-o tigaie cu ulei si putina apa, adaugand si alunele....[toata reteta]

Varza cu polonezi si sos

Varza cu polonezi si sos Varza se toaca fideluta, la fel si mararul, ardeiul colorat se taie cubulete, se sareaza si se framanta bine totul si se lasa deoparte circa 10 minute. Amestecul se stoarce bine de zeama si se pune la fiert intr-o cratita, cu putina apa, suc de rosii si felii de polonezi....[toata reteta]

Dovleac umplut

Dovleac umplut Dovleacul se spala, se taie pe jumatate in lungime, se scot semintele si o parte din miez care se taie cubulete. Din loc in loc, miezul dovleacului se inteapa, pentru a fi patruns de sosul carnii. Carnea se curata de pielite, se spala, se taie in cuburi, se caleste intr-o tigaie cu ulei,...[toata reteta]

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11