Cotlet cu compot de mandarine

Cotlet cu compot de mandarine Compotul de mandarine se rastoarna intr-un castron. Cotletele de porc se portioneaza si se pun in compot, unde se tin 30 de minute la rece. Intr-o tava se aseaza cotletele de porc, se condimenteaza,...[toata reteta]

Gutui cu carne

Gutui cu carne Carnea se spala, se tamponeaza cu un servet curat, se curata de pielite si se portioneaza, dupa care se pune la fiert in apa cu putina sare. Gutuile se spala, li se scoate mijlocul tare si semintele si se taie in bucati potrivite....[toata reteta]

Creier cu ciuperci in sos de smantana

Creier cu ciuperci in sos de smantana Creierul se spala si se curata cu atentie de vinisoarele de sange si de pielite, iar apoi, impreuna cu ceapa si sarea, se pune la fiert intr-o cratita cu apa. Ciupercile se spala, se curata de pielite, se taie feliute...[toata reteta]

Racitura de porc

Racitura de porc Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc. Picioarele se taie in doua pe lungime, iar capul se sparge cu satarul. Se fierbe incet la foc potrivit si se spumeaza mereu. Apoi se adauga sarea, zarzavatul spalat si curatat,...[toata reteta]

Rinichi in sos de mustar

Rinichi in sos de mustar Rinichii de porc se taie in doua, se curata, se spala, se oparesc 2-3 minute pentru a se indeparta mirosul specific, se taie apoi in fasii subtiri si se prajesc intr-o tigaie cu ulei, dupa care se scot separat. In tigaia in care s-au prajit rinichii se toarna vinul,...[toata reteta]

Mancare de cartofi cu carnati afumati

Mancare de cartofi cu carnati afumati Ceapa taiata marunt se caleste in untdelemn, se adauga apoi un varf de lingurita cu boia dulce de ardei. Se amesteca de 2-3 ori si, imediat, se adauga carnatii taiati in felii de 1 cm grosime sau, daca este prea subtire,...[toata reteta]

Carne de porc cu castraveti murati

Carne de porc cu castraveti murati Carnea se curata de pielite si se portioneaza, iar ceapa se curata, se spala si se taie cubulete, dupa care se pun la calit intr-un vas cu ulei. Dupa ce s-a inabusit putin ceapa se adauga carnea si boiaua si se continua inabusirea,...[toata reteta]

Tochitura olteneasca

Tochitura olteneasca Pulpa de porc se curata de pielite, se spala, se taie in bucatele, apoi se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei incins, dupa care se adauga costita taiata julien. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt,...[toata reteta]

Fasole olteneasca

Fasole olteneasca Fasolea se spala in mai multe ape, se pun la fiert, prima apa se arunca, apoi se continua fierberea pana cand fasolea este fiarta. Carnatii se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei, se rumenesc pe toate partile,...[toata reteta]

Gogosari umpluti la cuptor

Gogosari umpluti la cuptor Carnea se spala si se sterge, se curata de pielite si se trece prin masina de tocat. Carnea tocata se amesteca pana la omogenizare cu oul, orezul, ceapa tocata marunt si verdeata taiata, iar apoi se condimenteaza....[toata reteta]

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11