Muschi de vita cu crenvusti

Muschi de vita cu crenvusti Muschiul de vita se spala si se sterge bine, apoi se desface totul ca pentru o friptura mare, dupa care se intinde cu ciocanul de snitele. Snitelul se condimenteaza deasupra, se presara cu frunzulite de tarhon,...[toata reteta]

Antricot cu orez si ciuperci

Antricot cu orez si ciuperci Carnea de vita se curata de pielite, se spala, se transeaza in 4 bucati si se pune la bait format din ulei, usturoi, cimbru si vin. Dupa ce se scoate din marinata, carnea se pune la prajit...[toata reteta]

Inima de vitel cu smantana

Inima de vitel cu smantana Inima de vitel se curata de zgarciuri, se spala si se taie in felii pe lungime, apoi se pune intr-o cratita cu untul si cepele tocate marunt, se acopera si se lasa 5 minute sa se inabuse....[toata reteta]

File de vita Wonder

File de vita Wonder Ceapa si prazul se curata, se spala si se taie marunt, sunca se taie cubulete, apoi se prajesc la foc mic. Cand s-au calit, se adauga zaharul, piperul si usturoiul tocat, amestecand bine....[toata reteta]

Vitel cu sos alb si legume

Vitel cu sos alb si legume Legumele se curata, se spala, conopida se desface buchetele, morcovii si cartofii se taie rondele sau bucatele, iar ardeii se taie feliute subtiri. Se fierb toate, mai intai punandu-le pe cele ce fierb mai greu,...[toata reteta]

Involtini

Involtini Carnea se curata de pielite si se taie fileuri subtiri sau, eventual, se cumpara deja filetata. Se intind fileurile pe masa de lucru, deasupra se pune o folie de plastic si se bat bine pentru a fi foarte subtiri. Se sareaza carnea,...[toata reteta]

Escalop voievodal

Escalop voievodal Carnea se taie in felii de circa 1 cm grosime, care se bat cu ciocanul de carne, se pudreaza cu faina si se prajesc in ulei incins. Ciupercile se spala bine, se taie in felii si se calesc in ulei fierbinte....[toata reteta]

Tocanita de manzat

Tocanita de manzat Carnea de manzat se curata de pielite, se taie julien si se pune la calit in ulei, stropind din cand in cand cu apa, pentru a se inmuia. Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt, se adauga peste carne, se mai pun...[toata reteta]

Stifado

Stifado Pulpa de vita se curata de pielite, se spala, se sterge si se taie in cubulete de circa 2 cm. Bucatile de carne se pun pe rand la prajit in ulei incins, se condimenteaza cu sare si piper, iar atunci cand sunt gata, se scot din tigaia...[toata reteta]

Spanac cu miel

Spanac cu miel Carnea de miel se spala, se sterge si se portioneaza, apoi se inabusa intr-un vas cu ulei si putina apa, dupa care se scoate pe o farfurie. In sosul ramas, se inabusa ceapa taiata marunt, se adauga faina dizolvata in putina apa si bulionul...[toata reteta]

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11