Carnati Savoy

Carnati SavoyPreincalziti cuptorul. Asezati varza intr-o friteuza, aranjati carnatii Savoy peste ea si cartofii de jur imprejur.[toata reteta]

Tocana de carnati

Tocana de carnatiIncingeti uleiul intr-o cratita mare turnata din fier. Puneti morcovii in ea si sotati-i repede.Adaugati lintea, frunzele de dafin...[toata reteta]

Crochete de vita

Crochete de vitaInmuiati painea de sandvici in lapte si apoi scurgeti-o. Amestecati toate ingredientele cu exceptia uleiului. Adaugati sare si piper si...[toata reteta]

Cotlete de vitel cu sos de ciuperci

Cotlete de vitelIntr-o tigaie, incalziti o lingura de ulei. Rumeniti cotletele de vitel 2-3 minute pe fiecare parte. Pastrati-le calde.La foc mic, inabusiti...[toata reteta]

Spata umpluta

Spata umplutaSpata de porc se spala si se curata de pielite. Circa 300 g din spata se trec prin masina de tocat, iar restul se taie in felii de aproximativ 2 cm grosime. Intr-un vas se amesteca ceapa tocata...[toata reteta]

Tochitura taraneasca

Tochitura taraneascaCarnea de porc, carnatii, ciupercile, ceapa rosie si ardeiul colorat se curata, se spala si se taie in bucati potrivite, nu prea mici.Ceapa, ardeiul si carnea se pun intr-o tigaie cu ulei incins...[toata reteta]

Rasol lionez

Rasol lionezCarnea de vita se spala, se sterge, se taie cubulete, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se lasa 10-15 minute la rece. Ceapa se curata si se taie julien, apoi se pune la prajit...[toata reteta]

Miel cu iaurt

Miel cu iaurtCarnea se curata de pielite, se spala si se tamponeaza cu un prosop de hartie. Se prepara sosul pentru marinat din usturoi pisat, ceapa tocata marunt, zeama de lamaie si condimente...[toata reteta]

Cotlete de miel marinate

Cotlete de miel marinateCotletele se spala si se sterg cu un servet de bucatarie, iar apoi se taie in bucati. Se curata ceapa si se taie marunt. Usturoiul se piseaza cu sare. Rosiile, lamaia si cepele se taie felii...[toata reteta]

File de vita cu ghimbir

File de vita cu ghimbirFileul de vita se curata de pielite, se spala, se sterge cu un servet curat si se taie bucati de 8-10 mm grosime.Uleiul se pune la incins intr-o tigaie, iar apoi carnea se pune in el la prajit, rumenindu-se frumos pe ambele parti...[toata reteta]

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11