Ciorba de ciolan de porc

Ciorba de ciolan de porc Ciolanul se spala si se taie in 4 bucati, apoi se fierbe in apa rece cu putina sare, indepartand spuma. Legumele se curata, se spala si se taie dupa preferinta in bucati mai mici, dupa care se pun la calit intr-o tigaie cu ulei pana se inmoaie putin. Orezul se spala si se lasa 10 minute la inmuiat in apa rece, apoi se scurge de apa si se pune la fiert alaturi de ciolan, dupa care se adauga legumele calite. Intr-un castron se pun galbenusurile cu faina, se amesteca, se adauga apoi otetul, iar cand ciorba este gata, se condimenteaza si se drege cu acest amestec.


4 portii

400 g ciolan de porc
30 g faina
50 g ceapa
50 g cartofi
50 g morcovi
50 g telina
50 g ardei gras
50 g orez
2 oua
30 ml otet
30 ml ulei
sare

Pofta Buna !