Ciuperci cu ananas

Ciuperci cu ananas Ciupercile se spala, se scurg bine de apa, li se scot coditele si se pun la calit intr-o tigaie cu untul topit. Dupa ce s-au inmuiat putin ciupercile, se pun rondelele de ananas din compot si se condimenteaza. In tigaie se toarna putina zeama din compot, apoi se acopera cu capacul si se lasa la inabusit circa 4 minute. Se indeparteaza capacul si se continua tratamentul termic pana cand se ingroasa putin sosul format. In fiecare palarie de ciuperca se toarna putin sos din tigaie, deasupra se pune cate o rondea de ananas si se orneaza cu patrunjel.


4 portii

500 g ciuperci
1 compot de ananas
30 g unt
1/2 leg de patrunjel
sare si piper

Pofta Buna !

Trimite un comentariu

  • Completeaza toate zonele marcate cu *.
If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.