Ciuperci gratinate

Ciuperci gratinate Cozile de la ciuperci, ceapa, ardeiul, mararul si usturoiul se curata si se taie marunt. Intr-o tigaie se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa ceapa, cozile de ciuperci si ardeiul. Cand a scazuit lichidul, se adauga piperul, sarea, usturoiul si verdeata. Se mixeaza compozitia si se lasa sa se raceasca. Palariile de la ciuperci se imbraca in folie de aluminiu, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se umplu cu compozitia pregatita anterior. Deasupra se rade cascaval si se introduc apoi la cuptor circa 30 de minute. Cu 5 minute inainte de a fi scoase din cuptor, se stropesc cu vin.


4 portii

800 g ciuperci proaspete
100 g cascaval
100 g ceapa
50 g ardei colorat
50 ml ulei
100 ml vin
4 catei de usturoi
1 buc salata verde
1/2 leg marar verde
sare si piper

Pofta Buna !