Ciuperci marinate cu branza

Ciuperci marinate cu branzaSe spala ciupercile si se lasa la uscat pe o farfurie; Intr-un bol amesteca otetul, zaharul brun, rozmarin si usturoi, dupa care torni amestecul peste ciuperci si il lasi timp de 10 minute pentru ca ciupercile sa prinda gust; Frige pe gratar ciupercile, intorcandu-le din cand in cand. De regula este nevoie de cate 4 minute pentru fiecare parte. Aseaza o felie de branza in fiecare ciuperca si continua sa lasi ciupercile pe gril pana cand branza s-a topit. Mancarea se serveste calda, asezandu-se fiecare ciuperca pe cate o farfurie.


2 portii

2 ciuperci de dimensiune mai mare
1/2 pahar cu otet de mere cu miere
1 lingura cu zahar brun
1/4 lingurita cu rozmarin uscat
1 lingurita cu usturoi pisat
2 bucati de branza

Pofta Buna !