Ciuperci surpriza

Ciuperci surpriza Se spala ciupercile, se sterg, se scot piciorusele, se sareaza, se pipereaza fiecare palarie si se pune cate o bucatica de unt in interior. Se incinge cuptorul, se aseaza palariile intr-o tava si se lasa la cuptor 10 minute. Apoi se scot si se lasa sa se raceasca putin. Cand ciupercile sunt caldute, se pune cate putina smantana si se sparge cate un ou in fiecare, dupa care se condimenteaza cu sare si piper. Se introduc din nou la cuptor, se lasa circa 5 minute si se servesc calde, presarate cu tarhon verde tocat deasupra.


4 portii

800 g ciuperci
4-5 fire de tarhon
50 g smantana
8 oua de prepelita
50 g unt
sare si piper

Pofta Buna !

Trimite un comentariu

  • Completeaza toate zonele marcate cu *.
If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.