Ciuperci umplute cu branza de vaci

Ciuperci umplute cu branza de vaci Ciupercile se spala, li se indeparteaza piciorusele, avand grija ca palarioarele sa ramana intacte, dupa care se pun la scurs. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt impreuna cu piciorusele ciupercilor, dupa care se inabusa cu unt intr-un vas pus pe foc. Dupa ce s-a racit, compozitia se amesteca cu ouale, branza de vaci si mararul tocat marunt, apoi se condimenteaza. Ciupercile se umplu cu aceasta compozitie, se orneaza dupa preferinta cu ardei gras sau masline, iar apoi se introduc la cuptor pentru gratinare.


4 portii

600 g ciuperci
200 g branza de vaci
30 g unt
2 oua
1 leg de ceapa verde
1/2 leg de marar
sare

Pofta Buna !

Trimite un comentariu

  • Completeaza toate zonele marcate cu *.
If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.