Se tin ingredientele la rece peste noapte.
Se amesteca siropul de zahar cu coniacul, se lasa 5 minute sa isi amestece aromele,...[toata reteta]
Se pune o jumatate din cantitatea de capsuni, fara codite, in apa rece; Se taie in doua capsunile, se dau prin zahar si se pun intr-un vas;...[toata reteta]
Intr-un blender se pun cele 4 cuburi de gheata si se piseaza, apoi se rastoarna in 2 pahare de cocktail.
In fiecare pahar, peste gheata pisata,...[toata reteta]
Zeama de la o jumatate de lamaie se toarna intr-un pahar inalt impreuna cu lichiorul de kiwi, se adauga feliile de kiwi, cuburile de gheata si se umple paharul cu vin spumos....[toata reteta]
Se toarna cognacul in pahar (cesca incolora) si se adauga espresso.
Se acopera cu o farfurie in care se pune...[toata reteta]
Se amesteca toate intr-un blender;
Se adauga siropul de zahar dupa gust si apa minerala....[toata reteta]
Se inmoaie fiecare cub de zahar in bitter;
Se pun cuburile de zahar intr-un pahar, se adauga apa plata, un strop de whisky si se amesteca usor astfel incat zaharul sa se topeasca in totalitate;...[toata reteta]
Se pun toate ingredientele intr-un shaker cu gheata. Se amesteca cateva secunde.
Se varsa intr-un pahar,...[toata reteta]
Se umple n pahar inalt cu gheata si se toarna toate ingredientele. Se amesteca usor si se decoreaza cu o felie de lamaie....[toata reteta]
Intr-un pahar cu gheata, se adauga votca intr-un pahar, se adauga lichiorul de cafea si apoi frisca,...[toata reteta]