Cocos cu sparanghel

Cocos cu sparanghel Pulpele de cocos se parlesc pe flacara, se spala, se sterg bine de apa si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, apoi se introduc in cuptor timp de circa 15 minute. Usturoiul si ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se pun peste pulpele scoase din cuptor. Acestea se stropesc apoi cu putina apa si se mai tin la cuptor 10 minute. Tava se scoate din nou din cuptor, se toarna sucul de rosii, se adauga sparanghelul, se condimenteaza dupa gust si se mai tine acoperita in cuptor inca 15 minute.


4 portii

600 g pulpe de cocos
300 g sparanghel conservat
100 g ceapa
2 catei de usturoi
200 ml suc de rosii
20 ml ulei
sare si piper

Pofta Buna !

Trimite un comentariu

  • Completeaza toate zonele marcate cu *.
If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.