Cornuri cu ciocolata

Cornuri cu ciocolata Faina se pune intr-un vas adanc, in mijloc se face o gaura unde se pune drojdia cu putin lapte caldut si se amesteca penru a se forma maiaua. Galbenusurile de la 2 oua se amesteca cu zaharul si se bat pana se topeste tot zaharul,apoi se amesteca cu laptele caldut, se toarna peste maia, se amesteca impreuna pana se formeaza un aluat si se continua framantarea, apoi se lasa la crescut. Dupa ce aluatul a crescut se portioneaza in bucati mici de 50-60 g, apoi din fiecare bucata se intinde o foaie, deasupra ei se pune crema de ciocolata si se ruleaza. Cornurile formate se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se dau pe deasupra cu ou si se introduc la cuptor pentru circa 30 de minute.


6 portii

400 g faina
2 oua
100 g zahar
300 ml lapte
20 g drojdie
200 g crema de ciocolata
35 ml ulei

Pofta Buna !