Crochete de cascaval

Crochete de cascaval Cascavalul se rade. Intr-o cratita se pun 50 g unt si 100 g faina dizolvata in 50 ml lapte si se pune pe foc mestecand continuu. Se adauga apoi treptat si restul de lapte. Se adauga sarea si piperul si se mai fierbe circa 10 minute. Se ia vasul de pe foc. Se pune cascavalul ras si se adauga treptat ouale, mestecand continuu. Din compozitia obtinuta se fac crochete lungi de 5-6 cm, cu un diametru de 1-2 cm, se trec prin faina, ou, pesmet si se prajesc in baie de ulei.


4 portii

400 g cascaval
3 oua
200 g faina
150 ml lapte
250 g pesmet
50 g unt
sare si piper

Pofta Buna !

Trimite un comentariu

  • Completeaza toate zonele marcate cu *.
If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.