Tort de napolitane

Tort de napolitane Intr-un vas, se amesteca bine mierea cu untul, pana devine o crema moale si lucioasa. Se macina nucile si se amesteca cu marmelada si zaharul vanilat...[toata reteta]

Tarta cu piersici

Tarta cu piersici Gelatina se inmoaie in zeama de lamaie si putina zeama din compot, amestecand continuu pana se dizolva. Blatul se insiropeaza cu zeama de compot. Branza de vaci se amesteca...[toata reteta]

Piersici la gheata

Piersici la gheata Piersicile se spala, se sterg, se opreste una intreaga, restul se taie in sferturi si li se scot samburii, apoi se amesteca cu zaharul....[toata reteta]

Inghetata prajita

Inghetata prajita Cozonacul se taie felii de circa 7-8 mm grosime, iar fiecare felie se stropeste cu esenta de rom, diluata cu putina apa. In mijlocul fiecarei felii...[toata reteta]

Bulgarasi cu floricele

Bulgarasi cu floricele Ciocolata menaj se rupe in bucati mai mici sau se rade, apoi se topeste la bain-marie, iar cand este topita complet, se incorporeaza untul de arahide si esenta de rom....[toata reteta]

Strudel cu praz

Strudel cu praz Se curata prazul, se taie ineluse subtiri si se fierbe circa 1 minut in apa sarata. Se strecoara si se lasa sa se scurga in sita. Telemeaua se taie in cubulete....[toata reteta]

Foietaj cu sunca si cascaval

Foietaj cu sunca si cascaval Intr-un vas se amesteca 100 ml apa, sarea si uleiul, pana cand se dizolva sarea. Apoi se adauga faina, amestecandu-se pana la formarea unui aluat omogen, care se va intinde pe masa....[toata reteta]

Macinici moldovenesti

Macinici moldovenesti Faina se pune intr-un vas, in ea se face o adancitura in care se dizolva drojdia cu putin zahar in 50 ml de lapte si se lasa la crescut. In drojdia crescuta se pun galbenusurile,...[toata reteta]

Cornuri cu ciocolata

Cornuri cu ciocolata Faina se pune intr-un vas adanc, in mijloc se face o gaura unde se pune drojdia cu putin lapte caldut si se amesteca penru a se forma maiaua. Galbenusurile de la 2 oua se amesteca cu zaharul...[toata reteta]

Choux a la creme

Choux a la creme Se pun intr-o craticioara la fiert 250 ml de apa, uleiul si sarea. Dupa ce au clocotit circa 3 minute, se trage cratita de pe foc si se pune faina toata dintr-o data, amestecand repede cu o lingura de lemn....[toata reteta]

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7