Prajitura cu ananas

Prajitura cu ananas Biscuitii se sfarama, se toarna peste ei zeama din compotul de ananas si se amesteca pana se umecteaza. Dintr-o bucata de carton se taie o banda de 70 cm lungime si 5-6 cm latime si se formeaza un cerc...[toata reteta]

Cupa cu branza si capsuni

Cupa cu branza si capsuni Branza de vaci, impreuna cu capsunile si zaharul, se freaca cu dosul furculitei, pana se omogenizeaza. Dupa omogenizare, aceasta compozitie se amesteca...[toata reteta]

Clatite din fulgi de ovaz

Clatite din fulgi de ovaz Intr-un vas se pun fulgii de ovaz, branza de vaci si ouale, dupa care se amesteca foarte bine cu un tel, pana cand compozitia devine omogena. Amestecul se aromeaza dupa gust cu vanilie,...[toata reteta]

Mingi in ciocolata

Mingi in ciocolata Untul se tine la temperatura camerei pentru a se inmuia, apoi se amesteca cu crema de ciocolata pana la omogenizare. Intr-un vas se rup in bucati mai mici resturi de blat, piscoturi, chec etc.,...[toata reteta]

Strudel cu carne

Strudel cu carne Carnea se da prin masina de tocat. Ceapa se taie marunt. Se separa albusul unui ou de galbenus. Carnea se pune intr-o cratita emailata impreuna cu ceapa si uleiul. Amestecul se caleste pe foc...[toata reteta]

Budinca de gris

Budinca de gris Se spala si se sterge bine portocala, dupa care se stoarce sucul. Se separa galbenusurile si se freaca cu zahar intr-un castron. In aceasta compozitie se adauga alunele,...[toata reteta]

Clatite cu inghetata

Clatite cu inghetata Se bat bine ouale impreuna cu zaharul vanilat si sarea, apoi se mai adauga 50 ml ulei si faina, dupa care se amesteca pana la omogenizare. Compozitia obtinuta se subtiaza cu laptele, amestecand continuu,...[toata reteta]

Tarta cu prune

Tarta cu prune Intr-un vas se amesteca grisul cu untul. Se maruntesc nucile, migdalele si alunele cu ajutorul unui cutit. Prunele se spala, li se scot samburii...[toata reteta]

Desert nebunie

Desert nebunie Blatul de prajitura se pune pe masa si cu ajutorul unui tocator se taie pe lung in fasii de circa 5 cm. Una dintre fasii se taie in baghete subtiri. Branza gorgonzola se sfarama cu furculita...[toata reteta]

Papanasi oltenesti

Papanasi oltenesti Intr-un vas se amesteca bine branza de vaci, ouale si grisul, se presara faina si se continua amestecarea pana devine un aluat ce poate fi modelat. Din aluatul obtinut se formeaza 6 cerculete mai mari,...[toata reteta]

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7