Tort de biscuiti

Tort de biscuitiIntr-un vas se amesteca cu mixerul crema de ciocolata, untul la temperatura camerei si laptele praf nedizolvat in apa, pana acestea devin o crema.Se face un sirop din zaharul topit in apa, iar cand acesta se raceste...[toata reteta]

Mini sarailie

Mini sarailieSe da nuca prin masina de tocat si apoi se amesteca bine cu o cana cu zahar si cu scortisoara.Se desfac cate doua foi de placinta si se ung cu putin ulei, se presara nuca pe toata suprafata foilor si se ruleaza...[toata reteta]

Placinta a la Follas

Placinta a la FollasPentru a obtine umplutura, branza telemea se da pe razatoare si se incorporeaza in branza de vaci, se adauga iaurtul si ouale, dupa care se amesteca foarte bine totul...[toata reteta]

Strudel cu cascaval

Strudel cu cascavalFoile de placinta se desfac foaie cu foaie ca sa nu se rupa, se aseaza pe masa, se stropesc cu ulei si se formeaza perechi de cate doua foi, una peste alta...[toata reteta]

Saleuri cu smantana si cascaval

Saleuri cu smantana si cascavalFaina se pune intr-un vas, in mijlocul ei se face o gaura in care se dizolva drojdia cu laptele, apoi se lasa 10 minute la cald pentru a creste drojdia...[toata reteta]

Tiramisu economic

Tiramisu economicPe un platou se aranjeaza un rand de piscoturi care se vor insiropa cu cafeaua rece, amestecata cu fernetul.Separat, intr-un vas, se amesteca branza topita cu zaharul, se adauga iaurtul...[toata reteta]

Galusti cu prune

Galusti cu pruneCartofii se spala bine cu apa rece si se pun in coaja la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se curata de coaja, se trec prin masina de tocat carne, li se adauga faina...[toata reteta]

Crema de castane

Crema de castaneCastanele se curata de coaja si se pun la fiert in apa rece pentru aproximativ 1 ora, apoi se scurg de zeama si se lasa la racit.Dupa ce s-au racit...
[toata reteta]

Melci simpli cu miere

Melci simpli cu miereFaina se pune intr-un vas adanc, in mijloc se face o gaura unde se pune drojdia cu putin lapte caldut si se amesteca pentru a se forma maiaua....[toata reteta]

Ghinda dulce

Ghinda dulceDin faina, unt si zahar pudra se prepara repede un aluat, la care se adauga si ou, apoi se framanta pana se dezlipeste de vas, dupa care se lasa la rece. Din aluat se modeleaza piscoturi mici care se coc in cuptorul bine incins, apoi se lasa la racit...[toata reteta]

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7