Farfalle cu pui

Farfalle cu puiPieptul de pui si morcovul curatat si taiat cubulete se pun la fiert in apa cu putina sare pentru 15 minute, apoi se scurg de apa, iar pieptul se taie feliute.Dovleceii se spala, se sterg de apa, se taie cubulete si se pun la clatit intr-o tigaie cu ulei, la foc mic, ca sa nu se rumeneasca.Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare pentru circa 8 minute, apoi se scurg bine de apa.Peste dovleceii din tigaie se adauga bucatile de pui si morcov, semintele de mac si apoi pastele si se amesteca, se condimenteaza dupa gust, se adauga usturoiul tocat fin si se mai tin pe foc circa 2 minute.


ingrediente

400 g farfalle
400 g piept de pui
200 g dovlecei
100 g morcovi
50 ml ulei
1 catel de usturoi
10 g seminte de mac
sare si piper

Pofta Buna !