Friptura de porc cu mar si cimbru

Friptura de porc cu mar si cimbruSe incinge uleiul intr-o tigaie mare, dupa care sunt adaugate feliile de porc, timp de 3-4 minute pentru fiecare parte. Dupa care feliile de carne sunt lasate pe o farfurie. In aceeasi tigaie, dar la foc mic, este prajita ceapa timp de 3 minute, se adauga mararul si se lasa la fiert timp de 5 minute. Dupa ce ceapa s-a rumenit, se adauga sucul de mere, supa de carne, mustarul si cimbrul, amestecul este lasat la fiert timp de aproximativ 5 minute. La final sunt adaugate si feliile de carne si apoi continutul este lasat sa mai fierba timp de aproximativ 10 minute. Mancare se serveste fierbinte.


4 portii

3/4 pahar cu supa de pui fara sare
2 lingurite cu ulei de masline
4 felii de carne de porc fara grasime
1 ceapa mica, taiata
1 mar acrisor, decojit si taiat in felii
1/4 pahar cu suc de mere
2 lingurite cu mustar
1/4 lingurita cu cimbru uscat

Pofta Buna !