Fursecuri cu unt de arahide

Fursecuri cu unt de arahideAmestecam toate ingredientele, exceptand zaharul brun. Acoperim vasul cu o folie si dam la frigider minim 30 minute. Din aluat, modelam bilute de marimea unor mingi de ping-pong si le asezam pe tava acoperita cu hartie de copt, la distanta unele de altele. Cu o furculita apasam bilele pentru a le da forma de disc si apoi apasam cu furculita in sens opus, pentru a avea un model cu patratele pe fursecuri. Inmuiati furculita in apa dupa fiecare fursec modelat. Presaram zahar brun deasupra si dam la cuptor, la 160C pentru 20 minute. Fursecurile vor fi un pic moi cand sunt gata, le lasati sa se raceasca pe tava si apoi le transferati pe o farfurie, ele se vor intari dupa ce sunt reci. Se pastreaza in punga.


17 bucati

250 gr unt de arahide
8 linguri zahar
1 ou
putin zahar brun pentru decorat

Pofta Buna !