Hamburgeri

HamburgeriPorniti grillul cuptorului. Intr-un bol pentru salata, amestecati carnea tocata cu ceapa. Adaugati sare si piper. Faceti patru chiftelute. Intr-o tigaie, prajiti chiftelutele cu feliile de bacon in ulei. Intoarceti-le dupa 2 minute. Pastrati-le calde. Taiati chiflele in trei sau sau in jumatate, in functie de grosimea lor. Spalati si uscati rosiile, taiati-le felii. Intindeti maioneza pe felia de jos. Asezati un burger pe ea, adaugati o felie de branza cheddar, putina maioneza, fasii de rosii si o frunza de salata. Acoperiti sandviciul cu partea de sus a chiflei. Repetati procedura pentru ceilalti hamburgeri. Incalziti-i in cuptor aproximativ un minut inainte de a-i servi cu cartofi frantuzesti.


4 portii

400 g de carne de vita, macinata
1 ceapa taiata subtire
1 lingura de ulei de masline
4 felii de bacon
4 chifle de hamburger cu susan
2 rosii
maioneza
4 felii subtiri de branza cheddar
frunze de salata
sare si piper

Pofta Buna !

Share