Insalata di pasta

Insalata di pasta Pennele colorate se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare, se fierb circa 8-10 minute si se trec printr-un jet de apa rece, apoi se scurg de zeama si se lasa la racit. Sunca de Praga se taie in bastonase subtiri, morcovii se feliaza subtire, iar castravetii murati se taie in bucati mici. Pastele se pun intr-un castron, iar peste ele se toarna un dressing format din amestecul de maioneza si ketchup, condimentat dupa gust, cu sare si piper. Peste paste se pun legumele taiate si sunca, se amesteca usor si se orneaza cu felii de oua fierte si frunze intregi de patrunjel.


4 portii

400 g penne colorate
100 g sunca de Praga
100 g morcovi
100 g castraveti murati
100 g mazare
100 g maioneza
50 g ketchup
2 oua
1/2 leg de patrunjel
sare si piper alb

Pofta Buna !