Muschi de vita cu crenvusti

Muschi de vita cu crenvusti Muschiul de vita se spala si se sterge bine, apoi se desface totul ca pentru o friptura mare, dupa care se intinde cu ciocanul de snitele. Snitelul se condimenteaza deasupra, se presara cu frunzulite de tarhon, se aseaza branza topita in felii, pe mijloc crenvustii si ardeiul rosu taiat julien. Snitelul se face rulou, prinzand la mijloc ingredientele, apoi se ruleaza totul in folie de aluminiu stropita cu ulei, condimente si frunze de tarhon. Ruloul de carne inchis in folie se pune intr-o tava cu putina apa si se coace in cuptor circa 45 de minute. Se scoate din folie inainte de servire, se feliaza 2-3 felii pe portie, iar deasupra se stropeste cu sosul rezultat din coacere.


4 portii

600 g muschi de vita
200 g crenvusti
100 g branza topita
100 g ardei rosu
4 crengute de tarhon
20 ml ulei
boia dulce
sare si piper

Pofta Buna !