Ochiuri in tipsie de parizer

Ochiuri in tipsie de parizerParizerul se feliaza, apoi i se indeparteaza membrana protectoare. Feliile se aseaza una langa alta intr-o tigaie cu putin ulei si se rumenesc pe ambele parti, pana se ridica marginile, luand forma unei tipsii.In fiecare tipsie se sparge cate un ou. Se aseaza un capac pe tigaie si se tine pe foc pana cand oul este aproape gata. Se pune cate o felie de cascaval deasupra fiecarei tipsii si se mai lasa pe foc pana se gratineaza.Fiecare tipsie se orneaza cu frunze de patrunjel si feliute de rosii, dupa care se condimenteaza. Se aseaza din nou capacul deasupra vasului si se pastreaza la cald pana la momentul servirii.



Ingrediente

200 g parizer
100 g cascaval
8 oua
1/2 legatura de patrunjel
50 g rosii
50 ml ulei
sare si piper

Pofta Buna !

Share