Oua a la Gasconne

Oua a la Gasconne Se fierb tari 4 oua, se curata de coaja, se lasa la racit si, apoi, se invelesc intr-un strat subtire de pasta de mici. Intr-un vas se bat cele 2 oua ramase, cu sare si piper, iar intr-o tava se pune pesmetul. Ouale invelite in pasta de mici se trec prin oul batut, apoi prin pesmet, inca o data prin ou si apoi prin pesmet si se pun la prajit in ulei. Dupa ce s-au prajit bine pe toate partile, se scot din ulei, se pun pe un servet de hartie pentru a indeparta surplusul de ulei si se lasa la racit. Se servesc pe platou sau pe farfurie, taiate in patru.


4 portii

6 oua
400 g pasta de mici
100 g pesmet
200 ml ulei

Pofta Buna !

Trimite un comentariu

  • Completeaza toate zonele marcate cu *.
If you have trouble reading the code, click on the code itself to generate a new random code.