Pasta soc

Pasta soc Pastele se pun fierb in apa clocotita cu putina sare, apoi se scurg bine de apa si se pun separat. Ceapa se taie rondele, ardeiul cubulete, ciupercile in bucati mici, apoi se pun la calit cu putin ulei. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga salamul si rosiile, ambele taiate cubulete, si apoi pastele si se amesteca usor. Intr-un vas se pune aceasta compozitie, se asezoneaza cu masline, se pun ouale batute, iar deasupra se rade cascavalul si apoi se introduce la cuptor pentru 10-15 minute. Se servesc pe platou, farfurie sau din vasul in care au fost preparate, ornate dupa preferinte.


4 portii

400 g fusili
100 g ciuperci
100 g salam
100 g rosii
50 g cascaval
30 ml ulei
1 legatura de ceapa verde
50 g ardei rosu
50 g masline
2 oua
sare si piper

Pofta Buna !