Paste primavera

Paste primavera Pastele scurte se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare, se fierb circa 8-10 minute, apoi se scurg de zeama si se tin la cald. Ceapa si usturoiul se curata, se spala si se toaca marunt, apoi se calesc intr-o tigaie cu ulei pana se rumenesc, dupa care se adauga ciupercile. Cand s-au calit si ciupercile, se adauga ardeiul taiat julien, iar cand si acesta este usor calit, se stinge totul cu suc de rosii. Se condimenteaza totul, se adauga pastele, se amesteca usor si se tin pe flacara mica pana cand sosul devine o crema si imbraca pastele.



4 portii

400 g paste scurte
200 g ciuperci
50 g ceapa
2 catei de usturoi
100 g ardei colorat
100 ml suc de rosii
30 ml ulei de masline
2 g oregano
2 g cimbru
sare si piper alb

Pofta Buna !