Penne Mamma Rosa

Penne Mamma Rosa Pennele colorate se pun la fiert 8-10 minute, in apa clocotita cu sare, apoi se scurg si se tin la cald. Ceapa se curata, se spala si se taie julien, apoi se caleste intr-o tigaie cu ulei pana se inmoaie, dupa care se adauga sucul de rosii. Sunca presata se taie felii subtiri, se prajeste usor pe ambele parti intr-o tigaie cu putin ulei, apoi se scoate si se tine separat. Peste sosul de ceapa si rosii se rastoarna pastele, se condimenteaza totul dupa gust, apoi se pun intr-un castron si se servesc cu branza rasa si cu feliile de sunca pe deasupra, presarate cu patrunjel verde tocat.


4 portii

400 g penne cu legume
100 g sunca presata
100 g branza de oaie
50 g ceapa
200 ml suc de rosii
30 ml ulei de masline
1/2 legatura de patrunjel
sare si piper alb

Pofta Buna !