Piept de caprioara umplut

Piept de caprioara umplut Din pieptul de caprioara se scot coastele in asa fel incat sa nu se gaureasca carnea. Ceapa se curata si se taie marunt. Franzela se inmoaie in lapte si se stoarce. Ficatul si patrunjelul se taie marunt. Intr-o tigaie se pun ceapa si ficatul la prajit. Dupa ce s-au prajit pe jumatate, se da totul la rece. Se adauga franzela, ouale, piperul, sarea si patrunjelul, se amesteca si se trece prin masina de tocat. Cu aceasta compozitie se umple pieptul pregatit, se leaga cu o sfoara, se unge cu putin ulei, se aseaza intr-o tava si se introduce in cuptorul bine incalzit. Cand este gata si bine rumenit, se scoate din tava si se taie felii. Peste sosul ramas in tava se presara putina faina, se caleste putin si se stinge cu vin alb. Sosul se strecoara si se toarna peste feliile de carne. Se serveste pe platou sau farfurie, pe frunze de salata, insotit de diferite garnituri.


4 portii

1,2 kg piept de caprioara
300 g ficat
100 ml ulei
100 g ceapa
2 oua
1/2 franzela
1 leg patrunjel
200 ml lapte
200 ml vin alb
sare si piper

Pofta Buna !