Piept de pui cu gorgonzola

Piept de pui cu gorgonzola Pieptul de pui se curata de pielita, se spala, se sterge cu un servet curat si se taie ca si pentru friptura. Intr-un vas se topeste gorgonzola si se amesteca cu smantana dulce, condimentandu-se dupa gust. Pieptul de pui se trece prin putin ulei si se frige pe gratarul incins. Orezul se fierbe in apa cu sare, dupa care se trage de pe foc si se adauga casul razuit, ardeiul tocat marunt si verdeata. Jumatate din carne se taie cubulete si se amesteca cu sosul gorgonzola. Se aseaza pe farfurie orezul si carnea ramasa intreaga, alaturi de amestecul de sos gorgonzola cu pui.


4 portii

600 g piept de pui
100 g branza gorgonzola
100 g smantana
100 g orez
50 g cas ras
50 g ardei colorat
1/2 leg de patrunjel
sare si piper

Pofta Buna !