Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratarPieptul de pui se taie in felii de aproximativ 1cm grosime si acestea se pun intr-un castron. Se taie ceapa in felii. Vanata si dovleceii se taie in rondele. Ardeiul gras curatat de cotoare si seminte se taie in sferturi. Se pun toate legumele taiate in castronul cu pieptul de pui, apoi se stropeste totul cu ulei. Se adauga mustar si se presara coriandru, sare si piper. Se amesteca bine si se pun feliile de carne si legume pe un gratar bine incins. Se frig bine pana cand se rumenesc pe toate partile, apoi se servesc imediat.


Ingrediente

dovlecei 2
ardei gras verde 1
vanata mai mare 1
piper
seminte de coriandru 1 lingurita
mustar 1 lingura
cepe rosii 2
ardei gras rosu 1 piept de pui fara os 650 g
ulei
sare

Pofta Buna !