Pizza cu pui si caise

Pizza cu pui si caiseDrojdia cu zaharul si 100 ml de apa calda se dospeste, se amesteca cu faina, sare, ulei si 300 ml de apa calda si se lasa la crescut. Mozzarella se rade.se condimenteaza rosiile in bulion cu sare si piper, se adauga zaharul, oregano si busuiocul, in final uleiul de masline, apoi se maruntesc cu blenderul.Din aluat se formeaza 4 chifle, se intind pe planseta pana la grosimea de 6-7 mm si se aseaza in cate o tava unsa de ulei. Pastrama depui se feliaza, iar caisele confiate se taie in 2.Pe blat se pune sos de rosii, se presara mozzarella, se aseaza feliile de pastrama si caisele confiate.Pe deasupra se presara oregano, apoi se introduce in cuptorul incinsc pentru aproximativ 7 minute.


ingrediente

aluat
600 g faina
30 g drojdie de bere
50 ml ulei
20 g zahar
15 g sare
sos
500 g rosii in bulion
10 g zahar
2 g oregano
2 g busuioc
30 ml ulei de masline
/ 5 g sare
topping
300 g pastrama de piept de pui
400 g mozzarella
100 g caise confiate

Pofta Buna !