Placinta a la Follas

Placinta a la FollasPentru a obtine umplutura, branza telemea se da pe razatoare si se incorporeaza in branza de vaci, se adauga iaurtul si ouale, dupa care se amesteca foarte bine totul.O tava dreptunghiulara se unge bine cu margarina si se tapeteaza cu pesmet. Se pun pe rand foile de placinta in tava, una cate una, stropita fiecare cu margarina topita.Pe fundul tavii se eseaza trei foi, peste care se lasa sa curga, printre dintii unei furculite, amestecul de branza. Operatia se repeta de cate ori este nevoie, pana la epuizarea amestecului de branza si a a foilor de placinta.Tava se introduce in cuptorul incins penru circa de 40 de minute. Dupa primele 15 minute, focul se reduce la minim.


ingrediente

400 g foi de placinta
200 g branza de vaci
100 g telemea
100 g iaurt
100 g margarina
30 g pesmet
4 oua

Pofta Buna !