Pui cu arpagic

Pui cu arpagicPieptul de pui se curata, se spala, se sterge cu un servet uscat, se taie in fasii pe lungime, apoi se condimenteaza.Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt, se caleste putin in ulei, iar cand devine sticloasa, se adauga carnea ce se va cali usor.Se adauga vinul si putina apa si se lasa la foc mic pana cand este aproape fiarta.Arpagicul se curata, se spala si se adauga la carne, rosiile se spala, se taie cubulete, se adauga dupa 2 minute in tigaie, se mai fierb impreuna 5-6 minute si apoi se condimenteaza.Se serveste pe platou sau farfurie, impreuna cu sosul format in tigaie si cu patrunjel verde tocat pe deasupra.


Ingrediente

600 g piept de pui
200 g arpagic
100 g ceapa
50 ml vin alb
200 g rosii
30 ml ulei
1 legatura de patrunjel
sare si piper

Pofta Buna !